ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

6 Μαΐ 2012

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

 

Οργή λιμενεργατών για την παραχώρηση ΟΛΠ – ΟΛΘ

 

«Κόκκινος συναγερμός» έχει χτυπήσει στην Ένωση Λιμενεργατών Ελλάδος μετά την πληροφορία ότι η Διυπουργική Επιτροπή αποφάσισε να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο του ΟΛΠ και του ΟΛΘ στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. 
Η εξέλιξη αυτή που συνιστά πρώτο βήμα στην ιδιωτικοποίηση των δύο μεγαλύτερων λιμανιών της χώρας, προβλεπόταν μεν από τις συμβάσεις που έχουμε υπογράψει ως χώρα με τους δανειστές μας, αλλά απαιτεί σε  κάθε περίπτωση Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. 
Πληροφορίες του Portnet.gr αναφέρουν ότι η Ένωση Λιμενεργατών είναι έτοιμη να αντιδράσει δυναμικά από τη Δευτέρα το πρωί, ενώ η όλη υπόθεση έχει κατά ένα κωμικοτραγικό τρόπο χαρακτηριστικά που θυμίζουν την προεκλογική περίοδο του 2009 και την παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ στην COSCO.
Τότε οι εργαζόμενοι στα λιμάνια είχαν ξεκινήσει απεργία μια μέρα πριν τις εκλογές, η οποία συνεχίστηκε και συγκλόνισε την κυβέρνηση την επομένη των εκλογών.
 
 
portnet
Τρέξτε να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  γελοίοι.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah