ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

3 Ιουν 2013


Ο πρωτότυπος τρόπος διαμαρτυρίας με τον οποίο αποφάσισαν να διαδηλώσουν κατά της Τρόικα οι Ισπανοί κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. Η φωτογραφία με τους νεαρούς στη Μαδρίτη που αποφάσισαν να κατεβάσουν τα παντελόνια τους και να δείξουν τα οπίσθια τους κάνει θραύση.

Υπενθυμίζεται πως χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Μαδρίτη και σε πολλές άλλες πόλεις στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας κινητοποίησης κατά της κρίσης και της λιτότητας με κεντρικό σύνθημα «Ολοι ενωμένοι ενάντια στην Τρόικα».


«Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε», «είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε ενάντια στις εντολές της Τρόικα» φώναζαν οι διαδηλωτές, που μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα έκαναν πορεία μέχρι τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην ισπανική πρωτεύουσα.



Πηγή: Η φωτογραφία που κάνει θραύση στο διαδίκτυο - Οι Ισπανοί δείχνουν τα οπίσθιά τους στην Τρόικα [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/108439#ixzz2V35IKcc3
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah