ΟΛΠ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Δευτέρα 24.02.2014 από την έναρξη της εργασίας έως τις 11 πμ

21 Φεβ 2014



ΕΝΩΣΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ  ΚΑΙ  ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ  Ο.Λ.Π.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.

Πειραιάς 21.2.14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση και το περίφημο ΤΑΙΠΕΔ προωθούν στη Βουλή, δήθεν για ενημέρωση, το ξεπούλημα των Λιμανιών, με πρώτο το Λιμάνι του Πειραιά.

Με μια πρόσκληση προς τους βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών, στην οποία προσπαθούν να κρύψουν το έγκλημα που επιχειρούν, θέλουν να πάρουν το πράσινο φώς για να ξεκινήσουν την διαδικασία παράδοσης στους ξένους μονοπωλιακούς ομίλους και στα ιδιωτικά Funds την ναυαρχίδα των Λιμανιών, τον ΟΛΠ.

Παρά την γενικότερη αντίθεση πολιτικών κομμάτων, κοινωνικών φορέων, της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, η Κυβέρνηση επιμένει να ξεκινήσει το ξεπούλημα των Λιμανιών. Αρνείται να απαντήσει στα ερωτήματα για τις επιπτώσεις που θα έχει η ενέργειά της αυτή στον Τουρισμό, το Εισαγωγικό και Εξαγωγικό Εμπόριο, τις Μεταφορές, την Ακτοπλοΐα και την εξυπηρέτηση των ελληνικών νησιών.

Τώρα πλέον κανείς δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το ΤΑΙΠΕΔ. Η Κυβέρνηση και τα κόμματα που την απαρτίζουν θα έχουν ακέραιη την ευθύνη, καθώς επίσης και όλοι εκείνοι οι βουλευτές ξεχωριστά που δεν θα εμποδίσουν το επιχειρούμενο ξεπούλημα.

Ως Συνδικάτα του ΟΛΠ, όπως είχαμε προειδοποιήσει, προχωράμε σε πολύμορφες κινητοποιήσεις.

Την Δευτέρα 24.02.2014 κηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από την έναρξη της εργασίας έως τις 11 πμ και συγκέντρωση όλων των συναδέλφων στο κτίριο των Κεντρικών του ΟΛΠ στις 8 πμ.

Θα κλιμακώσουμε με κινητοποίηση την ημέρα συζήτησης στη Βουλή με μαζική διαμαρτυρία στη Βουλή των Ελλήνων.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος του ΟΛΠ.

Καλούμε τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς σε συμπαράσταση στο αγώνα αποτροπής του εγκλήματος κατά του Λιμανιού του Πειραιά.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah