ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ και των συνδικάτων την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

6 Απρ 2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ και των συνδικάτων την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 αποτελεί μια ακόμη αγωνιστική δράση απέναντι στις πολιτικές της κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης που οι ελληνικές κυβερνήσεις μαζί με ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ εφαρμόζουν στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια.

Η ισοπέδωση των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων, μαζί με το ξεπούλημα του Δημόσιου Πλούτου και των βασικών Δημόσιων Οργανισμών, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα πολιτικής που στερεί την οικονομία από κάθε προοπτική ανάπτυξης, ενώ οδηγεί τους εργαζόμενους στον εργασιακό μεσαίωνα και την ανεργία.

Τα Λιμάνια εδώ και καιρό βρίσκονται στο στόχαστρο της ιδιωτικοποίησης.

Πρώτα ο ΟΛΠ με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει δημοσιευθεί και στη συνέχεια ο ΟΛΘ αλλά και τα άλλα Λιμάνια απειλούνται με την ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα.

Η εξέλιξη αυτή θα έχει οδυνηρές συνέπειες για τους εργαζόμενους, τις τοπικές κοινωνίες, τις κρίσιμες δραστηριότητες της οικονομίας, όπως ο Τουρισμός, η Ακτοπλοΐα, το Εμπόριο, οι Μεταφορές, η Ναυπηγοεπισκευή.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 να δώσουν δυναμικό παρόν στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που θα πραγματοποιήσουμε μαζί με άλλα συνδικάτα στον Πειραιά στις 10:30 πμ στο χώρο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο και πορεία στο κέντρο της πόλης με κατάληξη στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ.

Θα αξιοποιήσουμε τη γενική πανεργατική απεργία για αγωνιστική δράση στην πόλη του Πειραιά και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το συντελούμενο έγκλημα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού.



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
                         ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah