Δελής: Να γίνει κοινωνική περιουσία το λιμάνι

6 Απρ 2014


ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
rkontogiannidis@egnatiapost.gr
Δε φτάνει να είναι απλώς κρατική υπηρεσία το λιμάνι, αλλά πρέπει να μετατραπεί και σε κοινωνική, ώστε να ασκείται έλεγχος από την πλευρά των εργαζομένων, σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και νυν δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Δελή, ο οποίος τοποθετήθηκε στην ημερίδα για το μέλλον του λιμανιού, που συνδιοργάνωσαν η EgnatiaPost και οι εργαζόμενοι του ΟΛΘ.
Όπως είπε ο κ. Δελής, έχει ήδη ξεκινήσει η προσπάθεια για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, η οποία θα αποτελέσει ένα χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα και θα επιφέρει μισθούς πείνας στους εργαζόμενους. «Λέμε ότι η ιδιωτικοποίηση δε διασφαλίζει καμία φιλολαϊκή πολιτική. Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα εναντίον της ιδιωτικοποίησης. Καλούμε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους από τη μέχρι σήμερα κατάσταση», είπε ο κ. Δελής.

πηγη

 

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah