Ιωαννίδης: Μοντέλο COSCO και για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

17 Απρ 2014


«Με περιφερειάρχη Ιωαννίδη, δεν περνά πώληση του λιμανιού!», αναφέρει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος προτείνει μοντέλο COSCO και για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Με αφορμή τη δημοσίευση της προκήρυξης του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΘ, ο Γ. Ιωαννίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Είμαστε υπέρ της εφαρμογής ενός μοντέλου COSCO και για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το οποίο μοντέλο, όταν εφαρμόστηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή πριν από 8 χρόνια, κάποιοι ήταν στα "κάγκελα". Είμαστε υπέρ του μοντέλου COSCO, επειδή η ίδια η πράξη στο λιμάνι του Πειραιά έχει αποδείξει, ότι είναι απολύτως πετυχημένο. Είμαστε επίσης υπέρ, για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν για το ίδιο θέμα διαφορετικές αποφάσεις για την Αττική, και διαφορετικές για τη Θεσσαλονίκη. Για να ανατραπούν οι αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ, απαιτείται δυναμισμός, αποφασιστική αντίδραση, αλλά και ικανότητα διεκδίκησης και πίεσης. Με εμάς στο τιμόνι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αυτά είναι εξασφαλισμένα. Με περιφερειάρχη Ιωαννίδη, δεν περνά πώληση του λιμανιού!»

ΠΗΓΗ



ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ  ΔΕΟΝΤΩΣ ………..

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah