Αντιστέκονται στην πώληση ΟΛΠ και ΟΛΘ οι εργαζόμενοι

16 Ιουλ 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΤΑΙΠΕΔ σήμερα (Τετάρτη, 11:30) ενάντια στην πώληση του 67% των μετοχών των δύο μεγαλύτερων λιμανιών της χώρας.
 Αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον δημόσιο χαρακτήρα των λιμανιών είναι οι εργαζόμενοι στα λιμάνια, που συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην επιχειρούμενη, από την κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, πώληση του 67% των μετοχών των ΟΛΠ και ΟΛΘ.
«Το ΤΑΙΠΕΔ δεν νομιμοποιείται και δεν έχει την ευθύνη την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ και του ΟΛΘ», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας, σήμερα στις 11:30 το πρωί έχει προγραμματιστεί παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ (Κολοκοτρώνη 1 και Σταδίου), στην οποία θα συμμετέχουν η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, τα συνδικάτα των Λιμανιών, αυτοδιοικητικοί και κοινωνικοί φορείς.
Στόχος της κινητοποίησης είναι να ξεκαθαριστεί ότι «η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ και του ΟΛΘ είναι πράξη αντισυνταγματική και ενάντια στο κοινωνικό συμφέρον και το συμφέρον της ευρύτερης περιοχής των πόλεων Πειραιά και Θεσσαλονίκης, καθώς και των παραλιμένιων δήμων».


efsyn.gr

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah