ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΄' Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ΄΄

9 Ιουλ 2014



ΕΝΩΣΗ  ΜΟΝΙΜΩΝ  ΚΑΙ  ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ  Ο.Λ.Π.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.
Πειραιάς, 8-7-14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών & Αρχιεργατών ΟΛΠ συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Ιουλίου, στις 19.00 στο Σύνταγμα ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και του δημόσιου πλούτου. Συμπαραστεκόμαστε στους επιστρατευμένους συναδέλφους της ΔΕΗ και απαντάμε ενωτικά στις αυταρχικές κυβερνητικές επιλογές και στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Ο αγώνας για τα δημόσια κοινωνικά αγαθά όπως οι μεταφορές, το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι συντεχνιακός, είναι αίτημα ολόκληρης της κοινωνίας και ύψιστης εθνικής σημασίας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουμε τις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ και να δώσουμε την απάντηση που αρμόζει σε μια αντιδημοκρατική κυβέρνηση που για πέμπτη φορά επιστρατεύει εργαζόμενους και ποινικοποιεί τους αγώνες τους.


ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah