Θετική αποδοχή στο σταμάτημα πώλησης ΟΛΠ

29 Ιαν 2015


«Θετική εξέλιξη» χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι την εξαγγελία του νέου υπουργού Ανάπτυξης, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρή Δρίτσα για άμεσο σταμάτημα της διαδικασίας πώλησης του 67% των μετοχών των Οργανισμών Λιμένων Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

«Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια δίνουν εδώ και 2 χρόνια έναν διαρκή αγώνα κάθε μορφής ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών και σε αυτό τον αγώνα είχαμε δημιουργήσει ευρύτερες πολιτικές, κοινωνικές και αυτοδιοικητικές συμμαχίες», δήλωσε στο Pireas2day.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) Γιώργος Γεωργακόπουλος. Και πρόσθεσε:

«Οι δηλώσεις του νέου υπουργού είναι μια κατ’ αρχήν θετική εξέλιξη και ένα πρώτο βήμα δικαίωσης του αγώνας μας».
«Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ενίσχυση των δημόσιων λιμανιών και την θέσπιση εργασιακών σχέσεων με Συλλογικές Συμβάσεις σε όλα τα λιμάνια», υπογράμμισε ο κ. Γεωργακόπουλος.

Η Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ

Η Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει «θετική την δήλωση του νέου αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας κ. Θοδωρή Δρίτσα ότι η νέα κυβέρνηση θα σταματήσει άμεσα όλες τις διαδικασίες που αφορούν την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ».

 «Η Παμπειραϊκή Επιτροπή διατρανώνει για άλλη μια φορά την θέλησή της να αγωνισθεί για ένα δημόσιο λιμάνι το οποίο θα υπηρετεί τα εθνικά και οικονομικά κοινωνικά συμφέροντα της χώρας και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

pireas2day
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah