ΝΔ: Εικόνα αμηχανίας για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ

20 Μαΐ 2015

«Αδυναμία να λάβει καίριες αποφάσεις»


 «Η αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ διχάζει την κυβέρνηση και καταδεικνύει την αδυναμία της να λάβει καίριες αποφάσεις για το μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας», λέει η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας τις αντίθετες απόψεις που εκφράζουν για το θέμα ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Οι διαμετρικά αντίθετες αντιλήψεις τους διαμορφώνουν εικόνα σύγχυσης και στασιμότητας, δυσχεραίνουν την προώθηση αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και εκπέμπουν αρνητικά μηνύματα στο εξωτερικό».

Ειδικότερα, ο συντονιστής της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ, δήλωσε: «Η αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ διχάζει την κυβέρνηση και καταδεικνύει την αδυναμία της να λάβει καίριες αποφάσεις για το μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας.»

» Ενώ ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών και Ναυτιλίας κ. Σταθάκης έχει ανακοινώσει απόφαση για ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Λαφαζάνης, με χθεσινή τοποθέτησή του, τάσσεται με σαφήνεια υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών.»

«Οι διαμετρικά αντίθετες αντιλήψεις τους διαμορφώνουν μια εικόνα σύγχυσης και στασιμότητας, δυσχεραίνουν την προώθηση αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και εκπέμπουν αρνητικά μηνύματα στο εξωτερικό. Όλα αυτά δεν είναι απλά και μόνο πρόβλημα μιας κυβέρνησης που κυβερνά δίχως πυξίδα. Είναι πρόβλημα για τη χώρα, την ανάπτυξη, την απασχόληση» καταλήγει ο κ. Καλαφάτης.

 tovima.gr
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah