«Μένουμε Ευρώπη, ζούμε σαν τους Αφρικάνους» το κεντρικό σύνθημα συλλαλητηρίου, που διοργανώνουν οι νεοφιλελε

18 Ιουν 2015


Αύριο, λοιπόν, το «Μέτωπο της Λογικής» διοργανώνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, με το σύνθημα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ», ενάντια στην κυβέρνηση που δεν υπογράφει μειώσεις μισθών, συντάξεων, αύξηση φορολογίας για να συμφωνήσει με τους εταίρους! Μάλιστα το συλλαλητήριο το στηρίζουν επιφανή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Ποταμιού, όπως ο Άδωνις και ο Κούλης ο Μητσοτάκης.

Βέβαια, το σύνθημα είναι μισό…Μένουμε, σαν Ελλάδα στην Ευρώπη, όπως κάνουμε τα τελευταία 5 χρόνια μάλλον εννοούν. Μένουμε Ευρώπη, με κόστος ζωής ψηλότερο ακόμα και από αυτό πολλών Βορειοευρωπαϊκών χωρών, με μισθούς 300 ευρώ, συντάξεις 200 ευρώ, 2 εκ. άνεργους, με τα χρέη να έχουν πνίξει του πολίτες, με τον κόσμο μέχρι και πρόσφατα να πεθαίνει από την ανύπαρκτη για πολλούς ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Μένουμε Ευρώπη, ζούμε σαν τους Αφρικάνους λοιπόν, κύριοι;;;

Είναι αστείο το αυριανό θέαμα που θα δούμε….50 νοματαίοι να χαλάνε την θέα των Τσολιάδων στο Σύνταγμα, και να τους σπάνε τα αυτιά με σφυρίγματα, αφού θα είναι οπλισμένοι με σφυρίχτρες!

Η βλακεία της υπόθεσης είναι ότι, ούτε 50 θα είναι γιατί αύριο θα βρέχει…..Και οι βουτυρομπεμπέδες δεν αντέχουν τη βροχή.

anemosantistasis.blogspot.gr/
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah