Το τελικό «ξεβράκωμα» !!!!!

3 Σεπ 2015

Αυτοί που θα μας σώσουν…..Απάντηση από την Κρήτη.


ΣΟΚ από την ΜΥΣΤΙΚΗ Ρωσική Έκθεση: “Η Ελλάδα είναι…τελειωμένη υπόθεση” 

Δυσάρεστες εξελίξεις-(Νεα) μας ερχονται απο την Ρωσια, που αφορουν το μελλον της Χωρας μας-(Ελλαδα)….
Παρα Πολλες συζητησεις εγιναν τους τελευταιους μηνες, για που ειναι η Ρωσικη Βοηθεια, η εναλλακτικη λυση, που θα μας έσωζε, απο τα δοντια των Δανειστων! Παρα Πολυ εξ κυβερνησεως Συριζα , ειπαν οτι δεν βρηκαν αντίκρισμα για οικονομικη βοηθεια απο την Ρωσια! Η δε Αντιπολιτευση συσσωμη, χλεβαζε το ενδεχόμενο αυτο! Ο πρωην υπουργος Αμυνας Πάνος Καμμένος προχωρησε παραπερα, δηλώνοντας σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικο σταθμο BLUE SKY και στον δημοσιογραφο Ακη Παυλόπουλο τα εξης: Δεν σας Πούλησα,Η Ρωσία μας Έκλεισε την Πόρτα «Η Ρωσία ενώ είχαμε υπογράψει την ενεργειακή συμφωνία μας έκλεισε την πόρτα, η Κίνα μας είπε τελειώστε πρώτα με την Ευρώπη και το βλέπουμε» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Παράλληλα τόνισε ότι θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση και να σώσει το κόμμα του αλλά δεν το έκανε.
Η Μυστικη Εκθεση των Ρώσων για Πανο Καμμενο που τον καιει!
Αναξιοπιστος συνομιλητης ο Καμμενος,συμφωνα με Ρωσους αξιωματουχους!!!
Σε εκθεση επιτροπης της Ρωσικης Δουμας, χαρακτηριζεται ο Υπ. Αμυνας Π.Καμμενος ως αναξιοπιστος συνομιλητης, με συχνες αλλαγες στασης τον λεγομενων του,και των απόψεών του!!! Αποκαλυπτικη ειναι η χαρακτηρισμοι προς το πρόσωπο του Υπ. Αμυνας Π.Καμμενου στην εκθεση της Ρωσικης Δουμας, Χαρακτηριζοντας τον ως: Επαγγελματια πολιτικο, ιδιαιτερα ενδιαφερεται για θεσεις σε Υπουργεια, προωθηση και δημοσιοτητα του προσωπου του,αλλα και καλο Επιχειρηματια?! Βασει της αξιολογησης της Ρωσικης Δουμας, ο Π.λαφαζανης τηρεί ολα τα κριτηρια εμπιστοσυνης για συνομιλιες και επαφες με την Ρωσια,παρα ο Π.Καμμενος!!! Κατι ηξεραν απο τοτε η Ρωσοι…..Μας εχει τρελανει ο Καμμενος!!!

Ρωσική μυστικη Εκθεση : Η Ελλαδα ειναι τελειωμενη υποθεση!
Συμφωνα με πολλους Αναλυτες, η Ρωσια αλλαξε πολιτικη εναντι της Ελλαδας, και αποφασισε να μην συνδραμει οικονομικα την κυβερνηση Συριζα, επειτα απο ενα στενο Γερμανικο πρεσινγκ, και πολλες διαδοχικες συναντησεις Πουτιν- Μερκελ, με αντικειμενο την συζητηση για το Μελλον της Ελλαδας! Λεγεται οτι η Ρωσια υποχωρησε στο Ελληνικο ζητημα, οταν εξασφαλισε απο την Γερμανια τον συμβιβασμο τις….για το Ουκρανικο ζητημα……οτι ειναι τελειωμενη υποθεση » Η Κριμαια ειναι Ρωσικη» Δεν θα υπαρξει καμια Γερμανικη Αναμειξη στο ζητημα αυτο,ουτε καν Στρατιωτικη! Για την Ρωσια εχει πιο μεγαλη Στρατηγικη σημασια η Ουκρανια, που ειναι στην Πορτα της-παρα η μακρινη Ελλαδα!
Θα μου πειτε : Δηλαδη η Ρωσια μας πουλησε,για την Ουκρανια? Συμφωνα με μια νεα εκθεση τον Γεωπολιτικων Στρατιωτικων μελετων, της ρωσικης Δουμας…..Αποκαλυπτει τα εξης για την Ελλαδα!
Η Ελλαδα ειναι τελειωμενη υποθεση, σύμφωνα με την εκθεση, και υπαρχει μεγαλος προβληματισμος των Ρωσωνν Αξιωματουχων! Ο λογος ειναι το Ελληνικο πολιτικο κατεστημενο, που ειναι διεφθαρμενο….προσκημενο και ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ στην Γερμανια! Ο λογος ειναι πολυ απλος: Η Γερμανια κραταει σε ομηρια τα περισσοτερα πολιτικα προσωπα της Ελλαδας,αφου τους εχουν εγκλωβίσει σε μια κόλα χαρτί, με τα Σκανδαλα-Μιζες και τις δοσοληψίες που ειχαν στο παρελθον με Γερμανικες Εταιριες! Ρωσος Αξιωματουχος δηλωνει για την Ελλαδα τα εξης: Ολα τα Κομματα στην Ελλαδα ειναι υπερ του Μνημονιου! Και της Εφαρμογής του! Δεν υπαρχει ενας αξιολογος πολιτικος φορεας στην Ελλαδα να μιλησουμε!
Ο Συριζα ηθελε να τους δωσουμε λεφτα, να μεινουν εντος της Ευρωπαικης Ενωσης και στο ΝΑΤΟ….Αλλα και να παραμεινουν στην ζωνη του Ευρω! Η Ρωσια δεν εχει προβλημα να σωσει την Ελλαδα! Αλλα γιατι να σωσει το Ευρω!!! Και την Ευρωζώνη, λεει με νοημα ο Ρωσος Αξιωματουχος!!! Προτείνουμε καποιες εναλλακτικες λυσεις στην Κυβερνηση Συριζα, αλλα της αρνηθηκαν,φοβοντας της αντιδρασης της ΕΕ-ΗΠΑ! Σε καθε περιπτωση το νεο προγραμμα-(Νεο Μνημονιο που υπεγραψε ο Συριζα) Βοηθειας προς την Ελλαδα δεν βγαίνει! Ήδη εχουμε εκπονησει ενα νεο σχεδιο βοηθειας προς την Ελλαδα…..αν τα πραγματα χειροτερέψουν ,λεει με νοημα-αινιγμα ο Ρωσος Αξιοματουχως……Σε καθε περιπτωση,δεν πρόκειται να αφήσουμε μονους τους Ελληνες!!!

Σπυρος Πριφτης
 
 
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah