ΤΑΙΠΕΔ: Τροποποιούνται οι όροι για την αξιοποίηση του ΟΛΘ Τώρα και με ευκολίες πληρωμής

3 Σεπ 2015




Λόγο του υπέρογκου ποσού για την πώληση του Ο.Λ.Θ ΑΕ το ΤΑΙΠΕΔ  θα προβεί σε εκπτώσεις…. Λόγο και της υφιστάμενης κρίσης. 




Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε μικρής έκτασης τροποποίηση των όρων για τον διαγωνισμό για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου της Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.
Σε πρώτη φάση θα διατεθεί το 51%, ενώ το υπόλοιπο 16% θα το αποκτήσει ο πλειοδότης του διαγωνισμού σε πέντε χρόνια, εφόσον ολοκληρώσει τις απαιτούμενες επενδύσεις.
Οι τροποποιημένοι όροι θα επικοινωνηθούν άμεσα σε όλους τους επενδυτές που βρίσκονται στη Β' φάση του διαγωνισμού, ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι δεσμευτικές προσφορές αναμένονται εντός του Φεβρουαρίου 2016.
Την τροποποίηση των όρων για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ προανήγγειλε από χθες Τετάρτη ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah