ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

28 Ιαν 2016



Συνάδελφοι, Συν αδέλφισες,
Συναγωνιστές, Συν αγωνίστριες,

Σήμερα το πρωί 27-11-2016 συνεδριάσαμε από κοινού τα Δ.Σ. των σωματείων εργαζομένων Ο.Λ.Θ. προκειμένου να αποφασίσουμε τους τρόπους δράσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, για να αποτρέψουμε αφενός το ξεπούλημα των Λιμανιών και αφετέρου για να συμμετάσχουμε στον αγώνα των εργατικών και λαϊκών τάξεων ενάντια στο νέο καταστρεπτικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο κυβέρνησης, τρόικας και λοιπών συνεργατών τους.

Συμφωνήσαμε ότι είναι σημαντικό να συμμετάσχουμε στην αυριανή Πέμπτη 28/01/2016 κινητοποίηση των αγροτών για το ασφαλιστικό, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία ΧΑΝΘ στις 15:00 το απόγευμα.

ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε εκεί, όσο περισσότεροι, στο πανό των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΛΘ, για να βροντοφωνάξουμε ΚΑΤΑ της εξαθλίωσης που προωθείται με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και για να ευαισθητοποιήσουμε τους εργαζόμενους και τους πολίτες για το επιχειρούμενο πρωτόγνωρο και εγκληματικό ξεπούλημα των ΛΙΜΑΝΙΩΝ του ΠΕΙΡΑΙΑ και της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ είναι αποκαλυπτική για την έκταση της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης-ξεπουλήματος και πρέπει να την μοιράσουμε στον τόπο της συγκέντρωσης.

Η προ συγκέντρωση μας θα γίνει στις 14:30-15:00 μπροστά στον ΟΙΚΟ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗ.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Λ.Θ.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah