ΟΧΙ, στην χορήγηση του δανείου σε εργαζόμενο του ΟΛΘ

20 Μαρ 2017





ΟΧΙ, στην χορήγηση του δανείου σε εργαζόμενο του ΟΛΘ είπε σε δεύτερη συνεδρίασή του το ΔΣ του ΟΛΘ, δικαιώνοντας τελικά τον κ. Πάνο Καρδαρά ο οποίος αντιτάχθηκε στην πρώτη συνεδρίαση για αυτό το θέμα.

Το ATLAS TV έκανε ένα ρεπορτάζ για το ιστορικό του θέματος όπως μπορείτε να παρακολουθήστε στο παραπάνω βίντεο.
Τι δήλωσε ο Πάνος Καρδαράς:
«Είχα επισημάνει στον Νομικό Σύμβουλο το πρόβλημα.  Προφανώς επέδειξε μεγαλύτερη προσοχή μελετώντας το και το επανέφερε.  Ευτυχώς έστω και με αυτό τον τρόπο διαφυλάξαμε τελικά το κύρος του Οργανισμού. Η περίοδος είναι εξαιρετικά κρίσιμη και δεν είναι ωφέλιμο για τα συμφέροντα του Οργανισμού και των Ελλήνων να υπάρχουν θολά σημεία σε αποφάσεις του ΔΣ που κάποιοι κακόβουλοι μελλοντικά θα μπορούσαν να τις εκμεταλλευτούν αρνητικά.
Με αυτή την απόφαση σήμερα το ΔΣ τεκμηριώνει για άλλη μια φορά ότι λειτουργεί στο φως του Ήλιου. Δεν καλύπτει απολύτως τίποτα.  Δεν βάζει στο συρτάρι υποθέσεις διαφθοράς όσες πιέσεις και αν δεχτεί από οπουδήποτε»

πηγη. 
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah