ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 Σεπ 2018


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.)
ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΟΠΤΩΝ - ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΩΝ Ο.Λ.Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς 6.9.2018


Η ΟΜΥΛΕ, η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ και ο Σύνδεσμος Εποπτών-Αρχιεργατών ΟΛΠ συμπαρίστανται στον αγώνα των συναδέλφων που εργάζονται στις προβλήτες ΙΙ & ΙΙΙ της ΣΕΠ/PCT θεωρώντας πως τα αιτήματα τους είναι δίκαια και η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ οφείλει να τα ικανοποιήσει.
Πιστεύουμε ότι η υπογραφή ΣΣΕ των εργαζομένων είναι όρος απαραίτητος για τη ρύθμιση της εργασίας στις προβλήτες ΙΙ & ΙΙΙ και αποτελεί το μοναδικό τρόπο για να εξασφαλιστούν ίδιοι όροι εργασίας για όλους τους εργαζόμενους.
Εμείς παραμένουμε αλληλέγγυοι στον αγώνα των συναδέλφων μας για διασφάλιση της Υγείας & Ασφάλειας της εργασίας τους, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Από την έναρξη λειτουργίας της ΣΕΠ/PCT τα σωματεία μας είχαμε καταγγείλει και καυτηριάσει τις επιλογές της εργοδοσίας που στόχευαν μόνο στην απορρύθμιση των σταθερών εργασιακών σχέσεων και στην αμφισβήτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων.
Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για όσα της αναλογούν και την εργοδοσία να δώσει λύσεις στα δίκαια αιτήματα όλων των εργαζομένων στη ΣΕΠ/PCT.

Τα Δ.Σ.

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah