ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΛΘ

28 Νοε 2016





ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΛΘ
                                                                                                         Θεσσαλονίκη, 25/11/2016

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα Παρασκευή 25/11, στις 11.30 οι εργαζόμενοι του ΟΛΘ πραγματοποιήσαμε παράσταση, διακόπτοντας τη προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού. Ζητήσαμε μέχρι το πρωί της Δευτέρας 28/11 να έχουμε ενημερωθεί εαν στη Σύμβαση Παραχώρησης της ΟΛΘ ΑΕ, που αναρτήθηκε από τη Τρίτη 22/11 στο V.D.R. από το ΤΑΙΠΕΔ, έχει συμπεριληφθεί το minimun τον εργασιακών διασφαλίσεων, όπως είχε προκύψει από την μακρόχρονη διαπραγμάτευση με το Υπουργείο Ναυτιλίας την προηγούμενη περίοδο.
Υπενθυμίσαμε δε ότι φέτος από τον Μάρτιο έως και το καλοκαίρι οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρισκόμασταν σε κινητοποιήσεις προκειμένου να υπερασπιστούμε τις θεσπισμένες εργασιακές σχέσεις και τις θέσεις εργασίας μας, τις Συλλόγικές Διαπραγματεύσεις και τις Συλλογικές Συμβάσεις.
Αντίθετα με τις μέχρι πρότινος δεσμεύσεις της Κυβέρνησης καταγράφεται αδικαιολόγητη αδράνεια, αδιαφάνεια και κωλυσιεργία από τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας. Σε όσους νομίζουν ότι με “κολπάκια” του τύπου δεν γνωρίζουμε τι περιέχει το Σχέδιο της Τροποποιημένης Σύμβασης, δεν ενημερωθήκαμε κλπ διαμηνύουμε ότι ο εμπαιγμός δεν θα περάσει.
Από την πλευρά μας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι: θα  υπερασπιστούμε μέχρις εσχάτων Το δικαίωμα της Εργασίας μας .
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah