ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...Στόχος: Η ολοκληρωμένη λιμενική  ενημέρωση των αναγνωστών μας.
Το ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΘ έχει θέσει ως στόχο να αποτελέσει ένα Blog όπου θα αναδημοσιεύονται ειδήσεις από πολλές πηγές με σκοπό την σφαιρικότερη και πιο ολοκληρωμένη Λιμενεργατική & Φορτοεκφορτωτική καθώς και θέματα Γενικού ενδιαφέροντος . ενημέρωση των αναγνωστών του. 

Διευκρινήσεις: 
 - Οι ειδήσεις που επιλέγουμε για αναδημοσίευση, έχουν προηγουμένως αναρτηθεί σε διάφορες Ελληνικές ιστοσελίδες & Blog .

- Σε κάθε μας αναδημοσίευση, αναφέρεται η πηγή και ο αρθρογράφος (όπου υπάρχει) της είδησης.

- Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων. Εμείς παραθέτουμε όλες τις ειδήσεις, από διάφορες πηγές. Η ίδια είδηση μπορεί να διαφέρει από πηγή σε πηγή. Αναδημοσιεύουμε τα πάντα και από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του αναγνώστη να διαμορφώσει την γνώμη του.

- Δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα, με κανένα Blog ή Site. Το διαδίκτυο το χρησιμοποιούμε για ενημέρωση – πληροφόρηση και όχι για διαμάχες. 

Αναγνώστες:
Στους αναγνώστες μας, δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στο Blog μας. Μπορείτε να μας στείλετε, οποιαδήποτε είδηση (συνοδευόμενη με την πηγή που προέρχεται) ή δικό σας κείμενο με ότι υπογραφή θέλετε.

Θα δημοσιεύονται τα πάντα, αρκεί να έχουν περιεχόμενο ανάλογο του Blog μας και να μην υπάρχουν υβριστικές λέξεις.   

Μπορείτε επίσης να καταγγείλετε (είτε επώνυμα ή ανώνυμα) κάποιο περιστατικό που δεν σας άρεσε σε δημόσιες υπηρεσίες  καθώς επίσης και επιχειρήσεις που παρανομούν Γενικά  (μόνο επώνυμες καταγγελίες, που θα συνοδεύονται με δημοσίευση του ονόματός σας και του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου)  ή την καταχώριση Εφέσων αυτή Υπάρχει καταχωρημένη σε  Block .
Ανώνυμες καταγγελίες θα δημοσιεύονται από όλους (Ανώνυμες και χωρίς Διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου) εφόσον συνοδεύονται από αποδεικτικό υλικό .
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah