ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣτόχος: Η ολοκληρωμένη λιμενική  ενημέρωση των αναγνωστών μας.
 
Το ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΘ έχει θέσει ως στόχο να αποτελέσει ένα Blog όπου θα αναδημοσιεύονται ειδήσεις από πολλές πηγές με σκοπό την σφαιρικότερη και πιο ολοκληρωμένη Λιμενεργατική & Φορτοεκφορτωτική καθώς και θέματα Γενικού ενδιαφέροντος . ενημέρωση των αναγνωστών του. 

Διευκρινήσεις: 
 - Οι ειδήσεις που επιλέγουμε για αναδημοσίευση, έχουν προηγουμένως αναρτηθεί σε διάφορες Ελληνικές ιστοσελίδες & Blog .

- Σε κάθε μας αναδημοσίευση, αναφέρεται η πηγή και ο αρθρογράφος (όπου υπάρχει) της είδησης.

- Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων. Εμείς παραθέτουμε όλες τις ειδήσεις, από διάφορες πηγές. Η ίδια είδηση μπορεί να διαφέρει από πηγή σε πηγή. Αναδημοσιεύουμε τα πάντα και από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του αναγνώστη να διαμορφώσει την γνώμη του.

- Δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα, με κανένα Blog ή Site. Το διαδίκτυο το χρησιμοποιούμε για ενημέρωση – πληροφόρηση και όχι για διαμάχες. 

Αναγνώστες:
Στους αναγνώστες μας, δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στο Blog μας. Μπορείτε να μας στείλετε, οποιαδήποτε είδηση (συνοδευόμενη με την πηγή που προέρχεται) ή δικό σας κείμενο με ότι υπογραφή θέλετε.

Θα δημοσιεύονται τα πάντα, αρκεί να έχουν περιεχόμενο ανάλογο του Blog μας και να μην υπάρχουν υβριστικές λέξεις.   

Μπορείτε επίσης να καταγγείλετε (είτε επώνυμα ή ανώνυμα) κάποιο περιστατικό που δεν σας άρεσε σε δημόσιες υπηρεσίες  καθώς επίσης και επιχειρήσεις που παρανομούν Γενικά  (μόνο επώνυμες καταγγελίες, που θα συνοδεύονται με δημοσίευση του ονόματός σας και του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου)  ή την καταχώριση Εφέσων αυτή Υπάρχει καταχωρημένη σε  Block .
Ανώνυμες καταγγελίες θα δημοσιεύονται από όλους (Ανώνυμες και χωρίς Διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου) εφόσον συνοδεύονται από αποδεικτικό υλικό .
Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:  
 
Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.
 
Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 
Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 
Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 
Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah