ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-3-17

22 Μαρ 2017



ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΘ
-------------------------------------------------
                             Θεσσαλονίκη,  21 Μαρείου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολο το προηγούμενο διάστημα οι εργαζόμενοι  στο λιμάνι της Θεσσαλονίκη με κάθε τρόπο, αγωνιστικό, νομικό και κοινωνικο αναδείξαμε όλες  τις μεθοδεύσεις, με οσμή σκανδάλου,  που οδήγησαν στην απαξίωση και  στο ξεπούλημα του ΟΛΘ. 

Για όλες αυτές τις ενέργειες που σχετίζονται με  τη συνολική συνειδητή απαξίωση Οργανισμού  Λιμένα Θεσσαλονίκης Α.Ε. και συνιστούν πράξεις και παραλείψεις που υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Λιμένα της Θεσσαλονίκης και έχουν, ως εκ τούτου, έκδηλο ποινικό ενδιαφέρον οι εργαζόμενοι στο ΟΛΘ θα καταθέσουμε αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου,   στις 11.00 το πρωί,  καταγγελία και  Μηνυτήρια Αναφορά στο Εισαγγελέα Διαφθοράς  στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης , πραγματοποιώντας  ταυτόχρονα τρίωρη στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 13.00.
ΤΑΙΠΕΔ και Κυβέρνηση   μπορεί να απεργάζονται  ξεκάθαρα  την εγκατάσταση στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενός πανίσχυρου ιδιωτικού μονοπωλίου, με ισχυρή δημόσια εξουσία, ανεξέλεγκτο  και χωρίς την υποχρέωση σημαντικών επενδύσεων, χωρίς ρήτρες ανάπτυξης, περιβαλλοντική προστασία, αρμονικές σχεσεις με την πόλη και  θεσπισμένες  εργασιακές σχέσεις,
Οι εργαζόμενοι  όμως είμαστε ΕΔΩ με τεκμηρίωση και υπευθυνότητα, αλλά και αδιαπραγμάτευτη αγωνιστικότητα για να αναδείξουμε το έγκλημα και να υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον.
Ας έχουν ξεκάθαρο ότι το έγκλημα   δεν μπορεί και δεν πρόκειται να αποσιωποιηθεί.
Καλούμε τους φορείς να σπάσουν την σιωπή τους,  για τη σκανδαλώδη προσπάθεια αποεπένδυσης και να απαιτήσουν εδώ και τώρα επενδύσεις. 

Δηλώνουμε ότι ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ  τον αγώνα για αποτρέψουμε κάθε ενέργεια που θα βυθίσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε ύφεση,  χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα.

Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο Συμφέρον και το Δημόσιο Χαρακτήρα του ΟΛΘ, την Ανάπτυξη του Λιμανιού  της Θεσσαλονίκης και της Απασχόλησης, τις Θεσπισμένες Εργασιακές Σχέσεις & τις Συλλογικές Διαπραγματεύσεις.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah