COSCO ''Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα''

9 Μαΐ 2019

Σκανδαλώδης διάθεση 114 εκατ. από την Ρένα Δούρου στην COSCO…

  

Χαρακτήρα σκανδάλου προσλαμβάνει η αποκάλυψη ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει αποφασίσει να διαθέσει το τεράστιο ποσό των 113.900.000 ευρώ, προκειμένου να χτίσει η COSCO τις δύο φαραωνικές προβλήτες για τα κρουαζιερόπλοια.


Η σκανδαλώδης αυτή απόφαση (ΑΔΑ 6Ε637Λ7-ΩΧΔ) πάρθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2018 και ενώ η COSCO θα διαθέσει μόλις 5.451.352 ευρώ, το έργο θα γίνει, ουσιαστικά, με τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών. Με την COSCO να θησαυρίζει επί δεκαετίες στη συνέχεια, από την εκμετάλλευση του έργου.
Η απόφαση της κ. Ρένας Δούρου, για την κατασκευή ενός έργου καταστροφικού για την αισθητική του λιμανιού του Πειραιά, εγείρει σοβαρά ερωτήματα, με πρώτο και κύριο το με ποιο δικαίωμα χρηματοδοτείται ένα έργο που εξυπηρετεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Επιπλέον, για το έργο αυτό δεν υπάρχει καν περιβαλλοντική μελέτη.

Για μια ακόμη φορά έκθετη η κ. Δούρου και υποχρεούται να δώσει εξηγήσεις για τη διαχείριση των χρημάτων των πολιτών της Αττικής.

ΠΗΓΗ
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah