Υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ο ΟΛΘ. Στρατηγικοί πελάτες στη FYROM αυξάνουν τις εμπορικές σχέσεις τους με το λιμάνι

12 Ιουλ 2018



Ως μια «αναμφίβολα θετική εξέλιξη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), Σωτήρης Θεοφάνης, τη συμφωνία των Πρεσπών.
Μιλώντας στην δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV 100), εξέφρασε την πεποίθηση ότι «όλη αυτή η κινητικότητα και η σταθερότητα στη Βαλκανική που σιγά σιγά επιτυγχάνεται, θα μας δώσει την ευχέρεια το λιμάνι να παίξει πραγματικά το ρόλο του».


«Η ομαλοποίηση των διμερών σχέσεων είναι κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα, οι πολύ καλές σε επιχειρηματικό επίπεδο σχέσεις που είχαμε, και ιστορικά αν θέλετε, σε συνθήκες δύσκολες, να διευρυνθούν και να γίνουν καλύτερες», υπογράμμισε ο κ. Θεοφάνης

Πρόσθεσε δε ότι «υπάρχουν στρατηγικοί πελάτες στο χώρο της FYROM, οι οποίοι αυξάνουν σταδιακά, όχι κατ’ ανάγκη ως αποτέλεσμα, αλλά και με την προοπτική αυτής της συμφωνίας, την εμπορική τους σχέση με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης».

πηγή κείμενο

 
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah