Προβλήτα κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Ζακύνθου

3 Φεβ 2015

 
zakynthos limani• Αίτημα του Συλλόγου για την Αξιοποίηση των Λιμενικών Εγκαταστάσεων
Τη δημιουργία του εμπορικού λιμανιού του νησιού της Ζακύνθου στην περιοχή Λαζαρέτα προτάσσει ως άμεση προτεραιότητα και αίτημα προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, ο Σύλλογος για την Αξιοποίηση των Λιμενικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευής Προβλήτας Κρουαζιεροπλοίων.

Με Επιστολή του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Πολιτικός Μηχανικός Σπύρος Μπονίκος, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια στο δύσκολο έργο του, στέκεται στην ανάγκη για την πλήρη αξιοποίηση του λιμένος με την κατασκευή προβλήτας κρουαζιερόπλοιων και συναφών έργων.
Δεν παραβλέπει επίσης να επισημάνει πως μόνο με αυτό τον τρόπο η Ζάκυνθος μπορεί να αποκτήσει σύγχρονες λιμενικές εγκαταστάσεις. «Τέτοιου είδους υποδομές (προβλήτα κρουαζιερόπλοιων, μαρίνα, υδροπλάνα και εμπορικός λιμένας) θα αλλάξουν την εικόνα της Ζακύνθου, θα αναβαθμίσουν το νησί και θα συμβάλουν στην οικονομική του ανάπτυξη που είναι ο πόθος όλων μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Από imerazante.gr
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah