Βαφτίζουμε το κρέας ψάρι και το Όχι σε Ναι Ντροπή σας.

22 Ιουλ 2015




Η κυβέρνηση «έκλεψε» την ψήφο του Ελληνικού λαού με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ακλουθώντας την ίδια ταχτική μετατρέπει το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού σε Μνημόνια  σε ΝΑΙ. Όσο δυνατό είναι το Ναι ( μένουμε) στην Ευρώπη ( που δεν διατυπώθηκε με δημοψήφισμα)  άλλο τόσο δυνατό και περισσότερο είναι το Όχι στα Μνημόνια που δόθηκε με δημοψήφισμα.

Αν η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα παρανοούν την κρίση του ελληνικού Λαού και δεν μπορούν να βρουν λύση μέσα στην Ευρώπη χωρίς μνημόνια  η λύση είναι μια και μοναδική να Παραιτηθούν Όλοι.

Βαφτίζουμε το κρέας ψάρι και το Όχι σε Ναι Ντροπή σας.

Ο Ελληνικός Λαός σας ψηφίζει ( αφορά όλα τα κόμματα) για το πρόγραμμα που εξαγγέλλεται και όχι για οτιδήποτε άλλο.
Αν θέλαμε οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια την πώληση των Λιμανιών δεν ήταν ανάγκη να σας ψηφίσουμε. Μπορούσαμε να κρατήσουμε τους προηγούμενους ειδήμονες τουλάχιστον ήταν ειλικρινής σε αυτό που πρέσβευαν.
ΝΑΙ στην ανάπτυξη Ναι στην μεταρρύθμιση ΝΑΙ στις καινούργιες υποδομές που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας ΟΧΙ στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου ΟΧΙ στα κινέζικα μονοπώλια και κάθε είδους ξένου κρατικού μονοπωλίου  χωρίς έλεγχο του κράτους .

ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah