Εθνική Ομοσπονδία Λιμένων (Federation National des Ports et Docks) του CGT-γράμμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους λιμενεργάτες και τον ελληνικό λαό για τις πρόσφατες εξελίξεις και το δημοψήφισμα

14 Ιουλ 2015



Η Εθνική Ομοσπονδία Λιμένων (Federation National des Ports et Docks) του CGT έστειλε γράμμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους λιμενεργάτες και τον ελληνικό λαό για τις πρόσφατες εξελίξεις και το δημοψήφισμα.

Εθνική Ομοσπονδία Λιμένων CGT                                                                                                          Montreuil, 9.7.15
Προς: Συνδικάτα Ελλήνων Λιμενεργατών
N/Ref.: 15/308 
Σύντροφοι,
Η Εθνική Ομοσπονδία Λιμένων CGT παρακολουθώντας με πολύ ενδιαφέρον τα γεγονότα των τελευταίων ημερών χαιρετίζει τους εργάτες και τον ελληνικό λαό που με το πρόσφατο δημοψήφισμα εκφράστηκαν δημοκρατικά κατά 61% λέγοντας
ΟΧΙ στη λιτότητα που επιβάλλεται υπό την καθοδήγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΟΧΙ στη δικτατορία της Τρόικα (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή)
ΟΧΙ στην κοινωνική υποβάθμιση.
Η Εθνική Ομοσπονδία Λιμανιών CGT συγχαίρει τον ελληνικό λαό για την θαρραλέα του επιλογή, παρά την επιθετική και ψευδή προπαγάνδα, και σας απευθύνει μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης στους επόμενους αγώνες σας.
Το μήνυμα του ελληνικού λαού είναι μια ελπίδα για το σύνολο των ευρωπαϊκών λαών και τις προοδευτικές δυνάμεις που αντιτίθενται στις νεοφιλελεύθερες κατευθύνσεις αυτής της Ευρώπης, που βρίσκεται στην υπηρεσία του χρήματος.
Αυτή η μάχη πρέπει να διευρυνθεί ώστε να επιτευχθεί ο πραγματικός μας στόχος που είναι ο μετασχηματισμός της κοινωνίας σε μια κοινωνία στην υπηρεσία του ανθρώπου.
Πρέπει να απαιτήσουμε μια ρήξη με το καπιταλιστικό σύστημα, το οποίο καταστρέφει τις δημόσιες υπηρεσίες και γενικότερα τις κοινωνικές κατακτήσεις του οποιουδήποτε Ευρωπαϊκού Κράτους οδηγώντας στη δυστυχία και στη φτώχεια.
Ως συνδικαλιστική οργάνωση που μάχεται ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, της οποίας ηγείται η οικονομική ολιγαρχία, υπογραμμίζουμε την ανάγκη ενότητας ανάμεσα στους εργαζόμενους και στους λαούς: Οι Έλληνες εργαζόμενοι στα λιμάνια μπορούν να υπολογίζουν σε εμάς.
«Προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε»
Mε αδελφικούς και συνδικαλιστικούς χαιρετισμούς,
Ο Γενικός Γραμματέας
T. HAUTBOIS

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah