Οι εργαζόμενοι του ΟΛΘ ζήτησαν να σταματήσει ο διαγωνισμός πώλησης και, ανοικτό διάλογο στη πόλη για την τύχη του λιμανιού. Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός.

9 Φεβ 2016



Οι εργαζόμενοι του ΟΛΘ ζήτησαν να σταματήσει ο διαγωνισμός πώλησης και, ανοικτό διάλογο στη πόλη για την τύχη του λιμανιού. Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα, από το πρωί,  ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, προσκεκλημένος του ΕλληνοΑμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος. Ωστόσο η επίσκεψη του κ. Πιτσιόρλα στην πόλη και μάλιστα στο Λιμάνι, δύσκολα θα περνούσε απαρατήρητη από τους εργαζόμενους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να ζητήσουν να σταματήσει ο διαγωνισμός πώλησης της ΟΛΘ Α.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η συνάντηση του κ. Πιτσιόρλα με τους κ.κ. Μέλλιο και Μακρή, με τον πρόεδρο και τον δ/νοντα σύμβουλο της ΟΛΘ Α.Ε. αντίστοιχα, διακόπηκε από συνδικαλιστές οι οποίοι ζήτησαν αφενός να διακοπεί ο διαγωνισμός που διενεργεί το ΤΑΙΠΕΔ και, αφετέρου να γίνει ανοικτός διάλογος στη Θεσσαλονίκη για το μέλλον του λιμανιού της πόλης.

Ο κ. Πιτσιόρλας, σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες, υποστήριξε ότι η διενέργεια διαλόγου με αντικείμενο τον ΟΛΘ, είναι αίτημα που θα πρέπει να απευθυνθεί προς την κυβέρνηση καθώς έργο του ΤΑΙΠΕΔ είναι η ολοκλήρωση του διαγωνισμού που ήδη είχε δρομολογηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο μήνα αυτό μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο master plan του ΟΛΘ, το οποίο(μαζί και το business plan), θα εγκριθεί τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου. Στη συνέχεια, ενόψει και της κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών από τους ενδιαφερομένους, θα ανοίξει το data room για την άντληση λεπτομερών στοιχείων σχετικά με την εταιρεία ενώ οι προεπιλεγέντες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το λιμάνι αλλά και να υποβάλλουν σχόλια επί της σύμβασης παραχώρησης, μεταξύ ΟΛΘ και ελληνικού δημοσίου, όπως αυτή τροποποιηθεί.


πηγη

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah