Ο κ. Στρατούλης απειλεί με φυλακή όσους κάνουν αποκρατικοποιήσεις!!!

7 Ιουλ 2012


«Όποιοι βάλουν την υπογραφή τους να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής, θα πάνε φυλακή», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης!
Η επικίνδυνη αυτή δήλωση, πέρα από το ότι επιδέχεται ψυχιατρικής ανάλυσης, είναι άκρως επικίνδυνη για την προσπάθεια που κάνει η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία.
Και εξηγούμαστε. Όταν αυτό που περιμένει η παγκόσμια αγορά είναι η ανακοίνωση της αξιοποίησης της περιουσίας του δημοσίου και οι αποκρατικοποιήσεις, και ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με φυλακές, τι ακριβώς επιτυγχάνει πέρα από το να διώξει οποιαδήποτε σκέψη επενδυτών να τοποθετηθούν στην Ελλάδα; Ποιος θα βάλει τα κεφάλαιά του να αγοράσει κάτι όταν ξέρει ότι μια πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει την αγοραπωλησία που διενήργησε μια προηγούμενη κυβέρνηση;
Όλο αυτό θυμίζει τους αείμνηστους “κολάδες” και τον Ανδρέα Παπανδρέου που το είχε πει και το έκανε, όταν ήταν στη αντιπολίτευση το 1991-1992, ότι θα ακύρωνε την πώληση των αστικών συγκοινωνιών της Πρωτεύουσας. Ποιος έχασε από την υλοποίηση της υπόσχεσης Παπανδρέου;
Μα φυσικά όσοι ξεγελάστηκαν και αγόρασαν λεωφορεία (ακόμα να αποζημιωθούν και ας πέρασαν 20 χρόνια), αλλά κυρίως το κράτος που ξαναφορτώθηκε τις ελλειμματικές συγκοινωνίες και τώρα τις πληρώνουμε χρυσές.
Ίσως βέβαια ο κ. Στρατούλης να μην το πιστεύει ότι θα γίνει κυβέρνηση. Και μπορεί έτσι να συμβεί. Όμως είναι το δεύτερο κόμμα στη βουλή και με τον κόσμο στα… κάγκελα σημαίνει ότι όλα είναι πιθανά.
Άρα, η δήλωσή του μόνο ως τρομοκρατική μπορεί να εκληφθεί, και αποτρεπτική των όποιων πραγματικά ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα. Το ερώτημα είναι ποια εγχώρια συμφέροντα ωφελούνται από αυτό;;;

This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah