ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ…

1 Οκτ 2013

Αποδείξεις, αποκαλύψεις και στοιχεία
για το σχέδιο επικείμενων πολιτικών διώξεων στην Ελλάδα
«Μετά από έρευνα της εισαγγελίας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική οργάνωση
Αυτό περίπου είναι το περιεχόμενο όλων των σχετικών επίσημων δηλώσεων, που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα. «Όχι», μας είπαν, «η σύλληψη βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί πολιτική δίωξη, αφορά καθαρά στο ποινικό δίκαιο».
Το πόρισμα βγήκε. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση!
Ναι, αλλά… το πόρισμα αυτό δε βγήκε τώρα…. Ούτε και αποτελεί πόρισμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Ποιος αποφάσισε πρώτος για το χαρακτηρισμό αυτό της οργάνωσης ως εγκληματικής; Θα το δούμε. Σε λίγο…
Βέβαια –αναμενόμενο, άλλωστε- οι συστημικοί (οι υποστηρικτές και θιασώτες του συστήματος) πολιτικοί και δημοσιογράφοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν περιχαρείς. «Οι δημοκρατίες έχουν μηχανισμούς αυτοπροστασίας» δήλωσε με έξαψη παχυλής πουλάδας σε οίστρο ο κ. Βενιζέλος, ευρισκόμενος στις ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο. Και αμέσως μετά, άφησε μια αιχμή (μπηχτή) για τον ΣΥΡΙΖΑ… λέγοντας ότι βλέπει «αμηχανία από την πλευρά της Κουμουνδούρου», συνδέοντας μάλιστα αυτή την «αμηχανία» με το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή ήταν από τα κόμματα που αποδοκίμαζαν το μνημόνιο, όπως άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ… Πολύ πιο απροκάλυπτος ο κ. Χρυσοχοΐδης, φωτογράφισε ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ!
Κατά τ’ άλλα, δεν υφίσταται ζήτημα πολιτικών διώξεων στην Ελλάδα. Όχι, καλέ!
Μπορεί να είναι όλοι οι Έλληνες «εγκληματίες», τελικά. Για κάποιους, τουλάχιστον… ΕΙΝΑΙ!
Και ας το δεχθούμε. Eντάξει –επισήμως- οι Χρυσαυγίτες είναι εγκληματίες -–αν και δίκη δεν έχει γίνει και απόφαση δεν έχει βγει. Μικρή λεπτομέρεια, βέβαια, αυτή σε μια χώρα που έχει υπογράψει τη Συνθήκη Σένγκεν και έχει αποδεχθεί –εκτός των άλλων- και την απώλεια του τεκμηρίου της αθωότητας για τους πολίτες της. Εδώ δικάζει η κάθε τηλεπερσόνα, στις επίσημες δηλώσεις θα κολλήσουμε τώρα;
Παραμένει, όμως, ένα ζήτημα ανοιχτό. Το ότι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου συνελήφθησαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ξημερώματα. Ακριβώς όπως γίνεται σε μια χούντα. Ξεχάσαμε, λοιπόν, μέσα σε μία στιγμή τα πάντα: Σύνταγμα, Βουλή, θεσμούς, Δημοκρατία…
Και γεννάται το εύλογο ερώτημα. Οι άλλοι, όλοι αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο τόσες δεκαετίες και που διέφθειραν, κατέστρεψαν και παρέδωσαν τη χώρα στους ξένους τοκογλύφους… Παραμένουν στο απυρόβλητο; Μάλλον… Αλλά δε θ’ ασχοληθώ μ’ αυτό το ερώτημα. Γιατί δεν έχει νόημα, όπως είναι σήμερα τα πράγματα. Ας το συνειδητοποιήσουμε. Και ας μη ρωτάμε πια… Το συγκεκριμένο άρθρο θα σας αποδείξει γιατί αυτή η –δίκαιη μεν, αλλά ατυχής- ρητορική ερώτηση δεν έχει κανένα νόημα. Όπως είναι σήμερα τα πράγματα…
Προσοχή! Δε μιλώ για την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής –την οποία, ούτως ή άλλως, δεν ασπάζομαι, τουλάχιστον ως προς το εθνικοσοσιαλιστικό μέρος της –κρατάω μόνο το εθνικό… Όμως, εδώ δε μ’ ενδιαφέρει το τι πιστεύει κανείς, μ’ ενδιαφέρει το πώς λειτουργεί –αν λειτουργεί- πλέον η Δημοκρατία. Μιλώ για τα γεγονότα! Πώς έγιναν, γιατί έγιναν και πού μας οδηγούν.
Γιατί… δεν ήταν στοχοποιημένοι μόνο οι Χρυσαυγίτες –ήταν στοχοποιημένοι, μη γελιόμαστε! Στοχοποιημένοι είναι, όμως, κι άλλοι! Πολλοί! Ποιοι και από ποιον; Δείτε και διαβάστε με προσοχή!
Δε θα μιλήσουμε συνωμοσιολογικά εδώ. Θα βασιστούμε σε πραγματικά στοιχεία. Κι όποιος βούλεται, ας χρησιμοποιήσει τα τεκμήρια αυτά κατά το δοκούν.
Πριν από λίγο καιρό, έπεσα τυχαία σε ένα βιβλίο (μια γραπτή αναφορά μάλλον σε μορφή βιβλίου)
, που αφορούσε τη χώρα μας και προοριζόταν για ενημέρωση, αξιολόγηση και χρήση από ένα στενό οικονομικό (βλ. εξουσιαστικό) κύκλο, κυρίως του εξωτερικού.
Το βιβλίο, που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2012 –προσέξτε, ένα χρόνο πριν!- και είναι δυσεύρετο, είναι γραμμένο στα αγγλικά και φέρει το νεφελώδη για το ευρύ κοινό τίτλο: «National Populism and xenophobia in Greece»: «Εθνικός Λαϊκισμός και ξενοφοβία στην Ελλάδα». Επειδή εμείς δε συνηθίζουμε να… λαϊκίζουμε, όμως, θα αναφερθούμε ρητώς στα του βιβλίου: στις συνδέσεις και τις διασυνδέσεις που αυτό αποκαλύπτει, στα γραφόμενα και στις στοχεύσεις του.
Το βιβλίο υπογράφεται από τους Αρίστο Δοξιάδη και Μάνο Ματσαγγάνη, αμφότερους οικονομολόγους, που συχνά πυκνά διετέλεσαν σύμβουλοι των Ελληνικών Κυβερνήσεων, αλλά έχουν κατά καιρούς πάρει διακριτούς ρόλους σε νευραλγικές θέσεις σε οικονομικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πρώτος έχει φιλοξενηθεί από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαχελά, μόνιμο μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Μάνος Ματσαγγάνης

Αρίστος Δοξιάδης
(Βλ. επίσημη λίστα φετινών προσκεκλημένων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ:
http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10102170/Bilderberg-Group-2013-guest-list-and-agenda.html
).
Ο δεύτερος, αναπληρωτής καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει συμβάλει με τον τρόπο του στην περίφημη «δημοσιονομική αναπροσαρμογή», τα «ευεργετήματα» της οποίας όλοι βιώνουμε σήμερα.
Το βιβλίο έχει εκδοθεί από μία καταφανώς σκιώδη και άγνωστη «μη κερδοσκοπική» οργάνωση, την Counterpoint. Η έκδοση έγινε με την υποστήριξη (βλ. χρηματοδότηση) του ιδρύματος «Open Society Foundations», που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία.
Ποιοι είναι αυτοί οι δύο φορείς, ο εκδότης και ο υποστηρικτής (χρηματοδότης) του βιβλίου και τι σημαίνει, στην επίσημη γλώσσα και όχι στη γλώσσα της πολιτικής σπέκουλας και των παπαγάλων της, ο «Λαϊκισμός» (Populism); Ποιοι πολιτικοί χώροι και ποια κόμματα εννοούνται ως «Λαϊκιστές» και γιατί θεωρούνται εχθροί του παγκόσμιου συστήματος; Είναι κάποια από τα ζητήματα που θα δούμε ευθύς αμέσως.
Λαϊκισμός (Populism)
(μετάφραση από την ανάλυση του όρου στη Wikipedia)
«Ο Λαϊκισμός είναι η πολιτική θεωρία όλων όσων υποστηρίζουν «το λαό» εναντίον της ‘ελίτ’.».
Με δυο λόγια, στα καθ’ ημάς, όλα τα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα! Που συλλήβδην και σε καθημερινή βάση κατηγορούνται από τους «συστημικούς» και τα παπαγαλάκια τους ότι «λαϊκίζουν». Και βεβαίως, «λαϊκίζουν»! Αφού για την «ελίτ» θεωρούνται ως «Λαϊκιστικά» κόμματα: είναι, δηλαδή, με το μέρος του λαού! Για να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τι σημαίνουν οι έννοιες, και πώς θα πρέπει να αποκωδικοποιούμε κάτι όταν το ακούμε από τα διάφορα επίσημα φερέφωνα.
Counterpoint
Για να δούμε τι «δουλειά» κάνει αυτή η Counterpoint…
(μετάφραση από το επίσημο σάιτ του φορέα)
«Η Counterpoint εστιάζει το έργο της στον Λαϊκισμό, όχι μόνο επειδή αυτός αποτελεί μια σημαντική πολιτική τάση, αλλά επειδή αποτελεί και ένα δυνατό φακό εστίασης για την εξερεύνηση ως προς την υγεία (!;) και τη σταθερότητα των δημοκρατικών θεσμών μίας χώρας. Ο Λαϊκισμός μάς αποκαλύπτει πολλά σχετικά με το πόσο δεκτικοί και ανοιχτοί είναι οι πολιτικοί θεσμοί μιας χώρας, πόση εμπιστοσύνη έχει το σώμα των πολιτών στο πολιτικό του σύστημα και πόσοπροσβάσιμη είναι μια κοινωνία από εξωτερικούς παράγοντες».
Με λίγα λόγια, η Counterpoint είναι ένα από τα μάτια του Μεγάλου Αδλεφού εντός μιας κοινωνίας και έχει αναλάβει να παρακολουθεί όσους «λαϊκίζουν», όσους, δηλαδή, υποστηρίζουν το λαό και προασπίζουν τα συμφέροντά του έναντι της «ελίτ». Για ποιον δουλεύει η Counterpoint, αλλά και τα «μέλη» της, όπως είναι οι προαναφερόμενοι συγγραφείς του βιβλίου, Δοξιάδης και Ματσαγγάνης;
Δουλεύει για το «Open Society Foundations»!
Open Society Foundations
(μετάφραση από το επίσημο σάιτ του φορέα)
«Τζωρτζ Σόρος
Ιδρυτής / Πρόεδρος
Ο Τζορτζ Σόρος είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Open Society –ενός δικτύουιδρυμάτων – εταίρων, με προγράμματα σε περισσότερες από 100 χώρες (!). Η δέσμευσή μας στο ιδεώδες της ανοιχτής κοινωνίας –όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι σεβαστά, η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη και κανείς δεν έχει το μονοπώλιο στην αλήθεια- καθιστά το (δίκτυο) Open Society Foundations απαράμιλλο απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική φιλανθρωπική προσπάθεια στην Ιστορία».

Τζωρτζ Σόρος
Άλλοις, λόγοις, ο «φιλάνθρωπος» μεγαλοκερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος, που καταστρέφει ολόκληρες χώρες, και νοιάζεται ύστερα και κόπτεται και «θρηνεί» διαδικτυακά για τις εξαθλιωμένες μάζες του πληθυσμού τους, αλλά και για τις μειονότητες, τους μετανάστες κ.λ.π. αναξιοπαθούντες! Παρόλ’ αυτά, τις χώρες των «αναξιοπαθούντων» τις καταστρέφει –αδιάφορο- όπως έκανε και με την Ελλάδα, όταν μαγείρεψε τα στατιστικά στοιχεία με τον κ. Σημίτη για να μας βάλει στην ΟΝΕ και να μας φέρει εδώ που είμαστε. Ο Σόρος, λοιπόν, της Goldman Sacksείναι το αφεντικό του Open Society Foundations, αλλά και των Δοξιάδη και Ματσαγγάνη, που λειτουργούν ως πληροφοριοδότες του –όπως θα δούμε στη συνέχεια. Κατ’ επέκταση, ο Σόρος, άλλο τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ αυτός, είναι και ένα από τα επίσημα αφεντικά μας, αφού είναι το μακρύ χέρι της οικογένειας Ρόθτσιλντ στην Ελλάδα και στον κόσμο. Δείτε, λοιπόν, (μετά την έρευνα των Δοξιάδη και Ματσαγγάνη, που μάλλον τον φόβισε λίγο τον τραπεζίτη, γιατί ίσως, τελικά, «ο βασιλιάς να είναι γυμνός»), τι αποφάσισε να κάνει για τη χώρα μας ο «φιλάνθρωπος» Τζορτζ Σόρος!

Διαβάζουμε στην εφημερίδα «Καθημερινή» (εμ, βέβαια, εκεί δε δουλεύει ο κ. Παπαχελάς; Τίποτε δεν είναι τυχαίο, κ. Αλαφούζο, αξιότιμε φίλε του «φιλανθρώπου» της Goldman Sacks!), στο φύλλο της 4ης Απριλίου του 2013:
«Τον Οκτώβριο του 2012, το Open Society Foundations και ο ιδρυτής του, Τζώρτζ Σόρος, ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα…» (Υπενθυμίζουμε. Το βιβλίο εκδόθηκε ακριβώς τότε: τον Οκτώβριο του 2012).
«Το πρόγραμμα αυτό, που ονομάζεται Solidarity Now, έχει ως στόχο να λειτουργήσει Κέντρα Αλληλεγγύης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας τους επόμενους μήνες. Τα Κέντρα Αλληλεγγύης θα λειτουργούν ως κόμβοι για τοπικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, οι οποίες θα δραστηριοποιούνται μέσα στα κέντρα αυτά, παρέχοντας μια σειρά υπηρεσιών, όπως ιατρική βοήθεια, νομική υποστήριξη σε άτομα που διατρέχουν κίνδυνο έξωσης ή χρεωκοπίας, καθώς και επαγγελματική αποκατάσταση.»
Φοβούνται!… Πολύ. Και είπαν: «ας δώσουμε ένα ξεροκόμματο στον απεχθή τον Έλληνα –ναι, θα το δείτε πόσο μας απεχθάνονται όταν θα μπούμε στο «βιβλίο»- μπας και τον ησυχάσουμε λίγο!»
Τι άλλο θα κάνει το «φιλάνθρωπο» μαγαζί του Σόρος για μας; Γράφει παρακάτω το άρθρο της εφημερίδας:
«Τον Φεβρουάριο του 2013, το Open Society Foundations, ανακοίνωσε την υλοποίηση προγράμματος παροχής θέρμανσης στην Ελλάδα, διάρκειας ενός έτους. Το πρόγραμμα απευθύνεται στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και έχει ως στόχο τη βελτίωση των δυσμενέστατων συνεπειών της κρίσης. Τo Open Society Foundations έχει προσφέρει €700.000 ($1 εκατ.) για το έργο, προμηθεύοντας πετρέλαιο θέρμανσης σε ιδιώτες και ιδρύματα καθ’ όλη της διάρκεια της χειμερινής περιόδου των ετών 2013 και 2014.»
Να γιατί θα δώσουν επίδομα θέρμανσης εφέτος σε ευρύτερα λαϊκά στρώματα! Γιατί τους έδωσε το πράσινο φως (δηλ. το χρήμα) ο Σόρος! Δεν κάνουν ούτε τσικ, αν δεν πάρουν την άδεια των τραπεζιτών «εταίρων» τους. Γιατί, απλούστατα, αυτά τα ανδρείκελα που εμφανίζονται ως οι κυβερνήτες μας δεν έχουν καμία εξουσία πια και σε τίποτα! Θα τα δείτε όλα γραμμένα σε λίγο, από τους ανθρώπους του Σόρος και των ξένων «επενδυτών»: δανειστών / τοκογλύφων, που όχι μόνο δεν αισθάνονται καθόλου «αλληλέγγυοι» με τους Έλληνες, αλλά απαξιώνουν οτιδήποτε ελληνικό. Τα ίδια αισθήματα, άλλωστε, μοιράζονται και τα τσιράκια τους, γνωστά και άγνωστα, όπως οι συγγραφείς του επίμαχου βιβλίου. Τ’ ακούτε, εσείς, οι φοιτητές του κ. Ματσαγγάνη; Ε, τ’ ακούτε, παιδιά μου;
Πλώρη για το βιβλίο και τα συνταρακτικά γραφόμενά του!
«Το βιβλίο»
Aπό την εισαγωγή ακόμα, που φέρει τον εύγλωττο για τις προθέσεις και τις θέσεις των συγγραφέων τίτλο: «Η ανατολή της λαϊκιστικής ξενοφοβίας στην Ελλάδα», η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζεται ως ένας «περιθωριακός πολιτικός σχηματισμός, προερχόμενος από την εγκληματική ακροδεξιά», ενώ σε άλλα σημεία του βιβλίου το κόμμα αυτό χαρακτηρίζεται σαφώς ως «εγκληματική οργάνωση», ακριβώς όπως παρουσιάζεται, δηλαδή, εσχάτως στον πολιτικό και δημοσιογραφικό μας βίο, ο οποίος διατείνεται ότι τώρα… ανακάλυψε την εγκληματικότητά της.
Σε όλο το βιβλίο, είναι αλήθεια, κυριαρχεί μια απίστευτη υστερία εναντίον της Χρυσής Αυγής και των εκπροσώπων της στο δημόσιο βήμα και οι γράφοντες χαρακτηρίζουν τη ρητορική αυτής της οργάνωσης «δηλητηριώδη». Αλλά, γιατί, όμως;… Μήπως επειδή απεχθάνονται το Ναζισμό και τα όσα δεινά προκάλεσε και στην Ελλάδα κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο –πράγμα που θα δικαιολογούνταν, στο κάτω κάτω; Όοοοχι! Καθόλου δεν τους καίει αυτό! Οι γράφοντες απεχθάνονται τη Χ.Α. επειδή, όπως εξηγούν αμέσως μετά στην εισαγωγή, οι άνθρωποι αυτού του πολιτικού χώρου «αρνούνται ότι έγινε το Ολοκαύτωμα» των Εβραίων στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο! Αυτό είναι το σημείο που ερεθίζει τους γράφοντες, που είναι οι εκφραστές μια συγκεκριμένης πολιτικής, η οποία έχει επιβληθεί παγκοσμίως μέσω του εβραϊκού χρήματος. Σε Εβραίο τραπεζίτη σπεύδουν να τα πουν και να του τα «σφυρίξουν», μην το ξεχνάμε!
Βέβαια, τους ενδιαφέρει πολύ και κάτι άλλο. Τι; Αυτό που νοιάζει και τον Σόρος και το ίδρυμά του: η «εγκληματική» συμπεριφορά των Χρυσαυγιτών κατά των μεταναστών και οι «εγκληματικές» τους πράξεις, οι οποίες, όπως τονίζεται στο κείμενο, ήταν καλά τεκμηριωμένες ως προς την ποινική τους διάσταση ένα χρόνο πριν! Τότε, γιατί δεν είχε κινηθεί νωρίτερα η Ελληνική Δικαιοσύνη; Τι περίμεναν οι συστημικοί; Ή μήπως απλά ήθελαν να μαζευτούν «πιο πολλά», ώστε οι εντυπώσεις να είναι πιο τρομερές, στα πλαίσια της θεωρίας τους περί σοκ και δέους; Μήπως ήθελαν πρώτα να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να γίνει κάτι πιο «χοντρό»; Και αυτό να τους δώσει το πράσινο φως για μια γενικότερη καταστολή; Υπάρχει και μια λέξη που τη λένε προβοκάτσια.
Γιατί οι μετανάστες / λαθρομετανάστες δε συγκινούν και ιδιαίτερα με τα «παθήματά» τους τους Έλληνες. Το ξέρουν αυτό. Αφού οι Έλληνες έχουν τα δικά τους άπειρα παθήματα από τους απίθανους αυτούς και ιδιότυπους «εισβολείς» -γιατί είναι εισβολείς! Άλλο αίμα ήθελαν, λοιπόν. Αίμα ελληνικό! Είπαμε… Υπάρχει και μια λέξη που τη λένε προβοκάτσια.
Αποδείξεις δεν έχω επ’ αυτού. Εικασίες κάνω…
Πίσω στο βιβλίο.
Στο βιβλίο, λοιπόν, ομολογείται ότι είναι γνωστοί οι λόγοι της επιτυχίας της Χρυσής Αυγής, την οποία ψήφισε και υποστηρίζει ένα σεβαστό μέρος του ελληνικού λαού –το γνωρίζουν, δεν είναι και τόσο βλάκες!- και μάλιστα, λένε πωςδεν τους ξάφνιασε καθόλου το γεγονός της ανόδου αυτού του κόμματος και θεωρούν ότι μπορεί να είναι ένα «βίαιο άκρο» η Χ.Α., αλλά είναι και «λογική» αυτή η αντίδραση ενός μέρους του λαού!
Και αφού όλ’ αυτά τους ήταν γνωστά, γιατί παριστάνουν τώρα τους έκπληκτους και τους λάβρους «επισήμως»; Μήπως το έθρεψαν οι ίδιοι, μήπως προετοίμασαν το κλίμα, για να σχηματιστεί και να μορφοποιηθεί πλήρως και διακριτά αυτή η αντίδραση, να γιγαντωθεί και να πέσει στη συνέχεια με ξαφνικό θάνατο, αφού έχουν γίνει γνωστά πρόσωπα και πράγματα; Αυτό ακριβώς έκαναν!
Και δεν το προετοίμασαν μόνο για τη Χ.Α. και τους οπαδούς της. Το προετοίμασαν, όπως ομολογούν, για όλους τους Έλληνες –τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, εννοείται.
Τι είναι αυτό που τους πειράζει, όμως, περισσότερο στους Έλληνες; Διαβάστε το, όπως γράφεται: «Η ενδυνάμωση της εθνικής εξαιρετικότητας ως πάγια κοσμοθέαση των περισσοτέρων Ελλήνων», η οποία κοσμοθέαση μάλιστα, προς μεγάλη τους έκπληξη δεν παρατηρείται αποκλειστικά στη δεξιά πτέρυγα της κοινωνίας, αλλά είναι ευρύτατα διαδεδομένη και στην Αριστερά και αποτελεί γενικό φαινόμενο, στη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Κι αυτό –ειδικά για την Αριστερά, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ- είναι πρωτοφανές!
Ναι, ο Έλληνας αισθάνεται εξαιρετικός. Κι αυτό ούτε κακό είναι, ούτε φασιστικό. Το ξέρουν και δεν τους πειράζει. Άλλο τους ενοχλεί…
Κατά τη γνώμη τους αυτή η αίσθησή μας ότι είμαστε ξεχωριστοί ήταν μία από τις κυριότερες αιτίες της ξενοφοβίας μας, η οποία κατέληξε να γίνει «κύρια ιδεολογία» στην Ελλάδα.
Βλέπετε πόσο καλά ξέρουν το πόσο περήφανος αισθάνεται ο Έλληνας για την ελληνικότητά του! Και το θεωρούν, βεβαίως, γελοίο κατά μία έννοια… Όμως η ειρωνία τους γι’ αυτή μας την αίσθηση του «εξαιρετικού» και «ξεχωριστού» της φυλής μας, όπως καταγράφεται στο βιβλίο, δεν είναι τώρα τόσο στεντορεία και φαίνεται πως έχουν πια το φόβο μες στην ψυχή τους. Το φόβο γι’ αυτή μας «την εξαιρετικότητα», που δεν εννοούν με τίποτα να μας τη χρεώσουν ως «ιδιαιτερότητα», όπως κάνουν σε τόσες άλλες περιπτώσεις…
Όχι, δεν πλανώνται. Βεβαίως θεωρούν λογικό ότι ένας λαός που ήταν ομογενής εντός της χώρας και ξαφνικά είδε την επέλαση τόσων μεταναστών αναγκάστηκε να αναπτύξει ρατσιστικά αισθήματα. Όλα τα ξέρουν, αλλά επιμένουν να επιβάλουν αυτό που σχεδιάζουν -πάντως, όχι με τόση αλαζονία, ούτε και με τόση θέρμη πια. Είναι εμφανές στο βιβλίο ότι προβληματίζονται. Και φοβούνται…
Δεν αισθάνονται πια παντοδύναμοι, πιστέψτε με… Τον βλέπεις το φόβο τους να τρεμοπαίζει πίσω απ’ τις λέξεις…
Παραδέχονται ακόμη ότι τεράστιο ρόλο στην άνοδο των λεγομένων «λαϊκιστικών» κομμάτων έπαιξε η οικονομική κρίση, που είναι «η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κρίση την οποία βίωσε η χώρα στη σύγχρονη ιστορία της»!!!! Το παραδέχονται, κι ας μη μας το λένε επισήμως! Ποια χρεωκοπία Τρικούπη κ.λ.π.! Τώρα είναι τα χειρότερα. Πολύ χειρότερα! Ακόμη κι από την Κατοχή! Τα γράφουν όπως σας τα μεταφέρω!
Αλλά εκείνο που κυρίως τους προβληματίζει είναι… «Η απείθεια και η ανυπακοή μας»! Γράφεται συγκεκριμένα: «Η κουλτούρα της παραβατικότητας και της ανυπακοής ήταν πάντα εδώ, αλλά έγινε πολύ πιο ηχηρή τα τελευταία χρόνια, καθώς ο λαός έχασε την πίστη του στο πολιτικό σύστημα και στους θεσμούς της Δικαιοσύνης». Το ξέρουν πολύ καλά ότι ο ελληνικός λαός, στη συντριπτική του πλειοψηφία, έχει γυρίσει την πλάτη στο πολιτικό σύστημα και έχει χάσει την εμπιστοσύνη του ακόμη και στη Δικαιοσύνη –πώς να μην τη χάσει, άλλωστε; Το κίνημα «Δεν πληρώνω» τούς έκαψε σαν πυρωμένο σίδερο και κρίμα που δεν υποστηρίχθηκε απ’ όλους μας! Καρφί στο μάτι των πλουτοκρατών κερδοσκόπων ήταν, όλων αυτών που θέλουν την πλήρη εξαθλίωσή μας για να είναι εξασφαλισμένη η όσο γίνεται πιο ομαλή παράδοση της χώρας στα αιμοδιψή χέρια τους.
Όσο για την αιτία της έξαρσης των πολιτικών παθών, την ξέρουν κι αυτήν πολύ καλά, όπως ξέρουν ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένη και αναμενόμενη, αφού παραδέχονται ανοιχτά ότι… ΤΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!! Αυτοί τα γράφουν, οι δικοί τους άνθρωποι, των ξένων τραπεζιτών οι λακέδες, όχι κάποιοι αντίθετοι.
Παραδέχονται, λοιπόν, ότι είναι αναντίρρητο γεγονός η: «ταπείνωση εξαιτίας της διεθνούς εποπτείας και η συνεπακόλουθη μεταβίβαση της εξουσίας από την εθνική κυβέρνηση στο ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δηλ. την Τρόικα, που τώρα υπαγορεύει την οικονομική πολιτική και το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης εσωτερικής πολιτικής.» Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι: «Ο συνδυασμός αυτός ήταν κάτι περισσότερο από επαρκής για να αναφλέξει τα πολιτικά πάθη σε ένα επίπεδο τέτοιο, όσο δεν είχε αναφανεί από το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου του 1946 – 49».
Όμως, επιμένουν, σώνει και καλά, να μας κάνουν να νιώσουμε ένοχοι –ναι, το γράφουν, είναι τακτική τους!- όπως έκανε επανειλημμένα και ο κ. Πάγκαλος! Λένε, λοιπόν, ότι ο Έλληνας ρίχνει το φταίξιμο μονίμως σ’ όλους τους άλλους (διεφθαρμένους πολιτικούς, επιχειρηματίες, ξένους τραπεζίτες, ναι αυτό τους καίει τους γράφοντες, αφού τραπεζίτης είναι το αφεντικό τους!), εκτός από τον εαυτό του. Και ότι ο Έλληνας δεν αισθάνεται καμία ενοχή, ενώ θα… έπρεπε. Μετανοείτε, μετανοείτε… ο καιρός της Παγκοσμιοποίησης γαρ εγγύς και η ιερά εξέταση της Νέας Τάξης Πραγμάτων –μην το ξεχνάτε- είναι ΕΔΩ! Και απαιτεί ομολογία πίστεως!
Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά ότι ήταν αναμενόμενο να παγιωθεί η αντίδραση του ελληνικού λαού και στο θεωρητικό πεδίο και να δημιουργηθούν δύο πόλοι: οι μνημονιακοί και οι αντιμνημονιακοί. Όχι, είπαμε, δεν είναι βλάκες. Απλά, η επίσημη θέση τους –σωστή / λάθος, δεν έχει σημασία, αυτήν θα τσαμπουνάνε- είναι η εξής: «Αυτό είναι το βασικό αξίωμα όλων των μορφών λαϊκισμού: το κάθε κακό προέρχεται από κάποιον / κάποιους έξω από το λαό».
Γι’ αυτό επιμένουν τα φερέφωνά τους να μας κατηγορούν και να μας δαιμονοποιούν. Κοπρίτες, λαμόγια κ.λ.π. κοσμητικά…
Οι γράφοντες δηλώνουν ακόμα πόσο τους πειράζει που οι Έλληνες καταφέρονται κατά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αλλά και γνωστών Εβραίων, όπως ο Κίσσινγκερ, που κατά την άποψή τους, ποτέ δεν είπε τα γνωστά περί χτυπήματος της Ιστορίας, της γλώσσας και του Πολιτισμού μας, τα οποία ανέφερε βεβαίως κάποια στιγμή ακόμη και ο Λάκης Λαζόπουλος από το «Αλ Τσαντήρι Νιουζ», ένας άνθρωπος που δεν ανήκει κατά καμία έννοια στη ρατσιστική κερκίδα, αλλά τεκμηριώνει πολύ καλά κάτι πριν το πει από σκηνής –συμφωνούμε ή διαφωνούμε με πολλές από τις θέσεις του.
Και βεβαίως, οι «πεφωτισμένοι» αυτοί οικονομολόγοι συγγραφείς υπερασπίζονται με πάθος τις ορδές των ξένων εισβολέων και θεωρούν ότι ο όποιος κίνδυνος από μέρους τους είναι μόνο στη… φαντασία των Ελλήνων! Φαίνεται δε βλέπουν τι γίνεται στην Αίγυπτο, στη Συρία, στο Ιράκ κ.λ.π.! Μας έχουν κουβαλήσει τους Ισλαμιστές εδώ μέσα. Αλλά οι ξένοι –οι όποιοι ξένοι, αρκεί να μην έχουν αίμα ελληνικό!- αρέσουν στο αφεντικό τους, για τους δικούς του βέβαια λόγους και όχι χάριν φιλανθρωπίας. Να ξηγιόμαστε. Και το γλύψιμο από τους γράφοντες πάει σύννεφο. Σλουρπ, κ. Σόρος!!!
Παραδέχονται, βέβαια, την έξαρση της εγκληματικότητας εξαιτίας της μετανάστευσης. Τι να κάνουν. Μπορούν να κάνουν κι αλλιώς; Είναι φωτεινή επιγραφή αυτή η εισαγόμενη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Όμως, αυτό ελάχιστα τους απασχολεί, έως καθόλου… Και επιμένουν. Και δηλώνουν. Και θεωρούν την άποψή μας περί «εθνικής εξαιρετικότητας και ιδιαιτερότητας ως θεμελιώδη μύθο της ελληνικής κοινωνίας»!
Και ενώ δικαιολογούν τον Κίσσινγκερ και θεωρούν πώς ποτέ δεν έκανε ούτε είπε τίποτε εναντίον μας –και η Κύπρος τι ήταν, ρε λεβέντες; Εβραϊκή φιλανθρωπία ήταν κι αυτό;- λένε ότι για το «μύθο» μας φταίει που οι Έλληνες μαθαίνουν από μικροί για τον… Περικλή και τον Όμηρο και τον Σωκράτη, δηλαδή, τι χτυπάνε; Την Παιδεία! Την των Ελλήνων Παιδεία! Αυτά που είπε και ο Κίσσινγκερ, δηλαδή! Δε λένε κάτι άλλο οι άνθρωποι. Απλά αποδεικνύουν ότι… ψεύδονται!
Και όλη αυτή η προπαγάνδα που αναπτύσσουν στη συνέχεια: ότι το 1821 μας βοήθησαν οι ξένοι και ελευθερωθήκαμε, ότι δε μιλούσαμε σχεδόν ούτε Ελληνικά (α, ρε Φαλμεράυερ, πού είσαι;) και αυτοαποκαλούμασταν Ρωμιοί, δηλαδή Ρωμαίοι -ορθώς γι’ αυτούς! Ε, ρε λύσσα και μίσος που το έχουν οι γραβατωμένοι! Ξεχνάμε και τον Κοραή, ξεχνάμε και τον Μεθόδιο Ανθρακίτη και τον Κολοκοτρώνη και τον Καραϊσκάκη –δε μιλούσαν ελληνικά αυτοί!- τους ξεχνάμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Γιατί είναι και αισθάνονται ΕΛΛΗΝΕΣ!
Παρόλ’ αυτά, οι του Σόρος, μας κάνουν και μια χάρη: παραδέχονται ότι πριν την κρίση, οι Έλληνες ήθελαν να ανήκουν στην Ευρώπη, ενώ αμέσως μετά, το κλίμα άλλαξε άρδην και δημιουργήθηκε ένας έντονος αντιευρωπαϊσμός. Ξέρουν ότι ο Έλληνας τώρα πια θέλει να φύγει από το ευρώ, όλα τα ξέρουν, άλλο τι λένε τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ και οι στημένες δημοσκοπήσεις!
Τι άλλο τους θορύβησε πάρα πολύ και δείτε το: για να καταλάβετε ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΚΑΝΟΥΜΕ! Τότε, ο κόσμος, στο Σύνταγμα το 2011: «Η Ακροδεξιά και η Άκρα Αριστερά (που είχαν εγκατασταθεί, οι μεν στην Πάνω και οι δε στην Κάτω μεριά της πλατείας), συνυπήρξαν ειρηνικά, αναπτύσσοντας η κάθε πλευρά τις δικές της μεθόδους για αυτοσχέδια ντιμπέιτ και άλλες εκδηλώσεις, αλλά επίσης εκτοξεύοντας με την ευκαιρία τα ίδια συνθήματα εναντίον των πολιτικών, του Κοινοβουλίου και φυσικά των ξένων.» Αυτό το «συνυπήρξαν ειρηνικά» τους προκαλεί εγκεφαλικό!
Και βεβαίως, σε άλλο σημείο του βιβλίου καταγράφεται πόσο τους ανησύχησε η συνύπαρξη αυτή των δύο άκρων της πολιτικής σκηνής και σε άλλες κινητοποιήσεις, όπως στην Κερατέα! Γιατί, λοιπόν, αυτή η εκτροπή σε αμφότερες τις συμπεριφορές τώρα τελευταία; Γιατί να γίνουν αυτές οι επιθέσεις; Δεξιοί κι αριστεροί πέσανε στην παγίδα. Λάθος, λάθος μέγιστο πολιτικό, κι ένα πανάρχαιο κακό. Η διχόνοια. Θα την πληρώσουμε –την πληρώνουμε- ακόμα μια φορά!
Τι είχε γίνει τότε, στο Σύνταγμα; Τι είχαν μετρήσει οι αναλυτές; Δείτε: «Η Ριζοσπαστική Αριστερά και η Εθνικιστική Δεξιά (επειδή προφανώς υπάρχει και η άλλη, η… άπατρις Δεξιά) ανακάλυψαν ότι έχουν πολλά κοινά τελικά (το πόσα πολλά θα το δούμε στα άρθρα που θα ακολουθήσουν) και άρχισαν να έχουν περισσότερη συμπάθεια οι μεν για τους δε». Είπαμε… Εγκεφαλικό!
Ας παραμείνουμε για λίγο, όμως, στη δεξιά πτέρυγα. Αν η Χρυσή Αυγή είναι για τους γράφοντες «εγκληματικά αντιμεταναστευτική» -ναι, ακριβώς αυτό το εγκληματικό- ο Πάνος Καμμένος στο βιβλίο χαρακτηρίζεται ως ο: «αρχηγός των υστερικών εθνικιστών ‘Ανεξάρτητων Ελλήνων’». Περιμένετε!… Μη βιάζεστε… Δείτε και ποιοι άλλοι στοχοποιούνται και παίρνουν σειρά…
Πώς χαρακτηρίζεται π.χ. στο κείμενο ο ΣΥΡΙΖΑ; «Αντιιμπεριλαστικός, ως προς τις καταβολές του και συχνά (ειδικά ως προς τη βάση του) με αποχρώσες ενδείξεις αντισημιτισμού, που δεν υποκρύπτονται πάντα επιτυχώς υπό το ένδυμα τουαντισιωνισμού.» Ορίστε; Είπατε τίποτα; Ναι, ο Έλληνας, δεξιός ή αριστερός, το βιβλικό δεν το τρώει ούτε με καθετήρα! Αυτά για να μην κοροϊδευόμαστε. Και οι «ελίτ» το έχουν μετρήσει. Από στατιστικές ξέρουν. Από απρόβλεπτους παράγοντες έχουν μεσάνυχτα! Κι αυτό να το θυμάστε!
Ποιους, λοιπόν, στοχοποιούν απόλυτα και κατά συνέπεια οι γράφοντες, απευθυνόμενοι στον κλειστό κύκλο του Σόρος και των ντόπιων και ξένων τυράννων που ενέχονται στη σφαίρα επιρροής του; Διαβάστε: «Εστιάζουμε στην εγκληματικά ξενοφοβική Χρυσή Αυγή, και επιπλέον στα δυο κυρίαρχα εθνικά – λαϊκιστικά κόμματα σήμερα, τους ‘Ανεξάρτητους Έλληνες’ και τον ΣΥΡΙΖΑ». Βέβαια, η μπάλα παίρνει και τον Καζάκη, που δεν τον θεωρούν οικονομολόγο –γιατί δεν τους βολεύει- αλλά «τσαρλατάνο», έτσι τον γράφουν! Και όλοι οι παραπάνω είναι οι επόμενοι «στόχοι»! Είπατε τίποτα; Κουβέντα, όμως, για το ΚΚΕ. Συστημικό κόμμα και όχι λαϊκιστικό, λοιπόν, το ΚΚΕ πλέον; Αυτό, το ίδιο, θα το κρίνει. Και ο λαός…
Δε στοχοποιούν, όμως, μόνο πολιτικούς φορείς και πρόσωπα, στοχοποιούν και άλλους αντιτιθέμενους στην πολιτική τους. Ενδεικτικά, λοιπόν…
Καταδεικνύουν δύο βίντεο, που τα θεωρούν τα βίντεο με τη μεγαλύτερη ανταπόκριση στο γιουτιούμπ, το ένα είναι από την Αντι-Νέα Τάξη Πραγμάτων (Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες!). Η Αντι-Νέα Τάξη Πραγμάτων συνδέεται, όπως αναφέρουν, με τον Καζάκη –εδώ έπεσε το κοσμητικό που αναφέραμε προηγουμένως!- ο οποίος «αποτελεί ένα αιχμηρό παράδειγμα της νέας γενιάς των τσαρλατάνων οικονομολόγων»! Επί λέξει!
Το δεύτερο βίντεο είναι το «ΞΥΠΝΑ…. !!!!!! ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ VIDEO ΣΟΚ!!!»
Ένα βίντεο της ΕΟΕ! Καλύτερα να το δείτε, όσοι δεν το έχετε ήδη δει!
Βέβαια, δεν παραδέχονται με τίποτα όσα αποκαλύπτει το συγκεκριμένο βίντεο: π.χ. δε συμφωνούν ότι αυτά που φοράει ο Γιώργος Παπανδρέου είναι Ροδοσταυρικά εμβλήματα κ.λ.π. Τους Ροδόσταυρους τους ρώτησαν;
Φυσικά, τα όσα παρουσιάζονται στα δύο βίντεο –και σε άλλα αντίστοιχου ύφους που όμως δεν τα αναφέρουν- λένε ότι είναι «συνωμοσιολογίες» και φαντασίες… Εμείς λέμε ότι τα βίντεο αυτά λένε την αλήθεια. Γι’ αυτό τους τσούζουν. Και τσούζουν, βεβαίως και τον «φιλάνθρωπο» κ. Τζωρτζ Σόρος, που εσχάτως –τα είπαμε- έχει αρχίσει να κλαίγεται, όπως η ύαινα όταν το λιοντάρι δεν την αφήνει να πλησιάσει στο μεζέ…Αλλά περί των μη «κερδοσκοπικών» δραστηριοτήτων του κ. Σόρος, περί της «φιλανθρωπίας» του και περί των υπολοίπων και μελλοντικών στοχεύσεών του όσον αφορά τη χώρα μας, θα μιλήσουμε σε επόμενη συνάντηση. Επίσης… Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στις αποκαλύψεις, εξετάζοντας και άλλες πλευρές του «μεγάλου αδελφού», αλλά και εξετάζοντας τις θεωρίες, τις θρησκείες και τις πολιτικές ιδεολογίες χωρίς φόβο και πάθος.
Έρρωσθε!
Άρθρο-έρευνα για τον ΕΟΕ Ντορέτα Πέππα (http://doretapeppa.blogspot.gr
)
Share on :

1 σχόλιο:

  1. Τουλάχιστον εμετικό!
    Όταν έφτιαχναν στους φασίστες της ΧΑ τα συστημικά μίντια, εσείς το τρώγατε αμάσητο!
    Κρίμα, εργάτες να πιστεύουν τους εγκληματίες φασίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah