Αποκάλυψη: Ετοιμάζουν βασιλικό κόμμα για να αντικαταστήσουν την Χρυσή Αυγή

7 Οκτ 2013

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Το ρευστό πολιτικό σκηνικό και οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή να έχει μετακομίσει στη φυλακή τροφοδοτεί σενάρια για νέα κόμματα και σχηματισμούς που θα έρθουν να καλύψουν το κενό που δημιουργείται δυνητικά στα δεξιά της ΝΔ. Μια τέτοια περίπτωση είναι και οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για επικείμενη ίδρυση κόμματος με πρόεδρο τον γιο του τέως αλλά και έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο.

Οι ζυμώσεις για το νέο κόμμα γίνονται τα τελευταία χρόνια με εκδότες και επιχειρηματίες αλλά και διαδοχικές συναντήσεις τα καλοκαίρια σε «βίλες» μεγαλόσχημων», στο Πορτοχέλι της Ερμιόνης. Δεν είναι τυχαίο ότι στην περιοχή του Κρανιδίου, στη θέση Γκιάλεζα, φαίνεται να χτίζουν το νέο τους «παλάτι» ο Κωνσταντίνος και η Αννα-Μαρία, φροντίζοντας παράλληλα για τη στέγαση και των υπόλοιπων μελών της πολυπληθούς οικογένειάς τους.

Η θέση Γκιάλεζα είναι μια περιοχή που θεωρείται κόμβος αφού βρίσκεται εξίσου κοντά σε Σπέτσες, Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη. Οι ίδιοι, άλλωστε, είναι μόνιμοι θερινοί επισκέπτες της περιοχής, αφού τα τελευταία χρόνια είτε φιλοξενούνται σε βίλες φίλων τους είτε νοικιάζουν δική τους στην περιοχή Χηνίτσα.

Στις ζυμώσεις φέρεται πως συμμετέχαν πρόσωπα του εφοπλισμού και του Τύπου, ενώ ο χώρος που θα καλύπτει το νέο κόμμα υποτίθεται πως θα είναι από τη Νέα Δημοκρατία έως τη Χρυσή Αυγή.

Για ηγέτης του νέου κόμματος προορίζεται ο γιος του τέως, Νικόλαος, και έχει ζητηθεί γι’ αυτό η συγκατάθεση του πατέρα του, Κωνσταντίνου. Παράλληλα θα συμμετέχουν και πρόσωπα τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ.

Ο λόγος που κάποιοι «σπρώχνουν» τη δημιουργία ενός νέου κόμματος με ηγέτη ένα πρόσωπο από την τέως βασιλική οικογένεια είναι να καλυφθεί η αιμορραγία της ΝΔ από δεξιά και η οριστική διάλυση της Χρυσής Αυγής και αντικατάσταση της με ένα κόμμα που θα μπορεί να συνεργαστεί σε κυβερνητικές συμμαχίες.

Μάλιστα Βρετανική εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων έχει αναλάβει να διεξάγει ποιοτικές έρευνες αλλά και να αναζητήσει νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Επίσης το όνομα του Sir Βασίλειου Μαρκεζίνη έχει ακουστεί ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ως προς την εμπλοκή του στο εγχείρημα.

Οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές ανάμεσα στην τέως βασιλική οικογένεια και το ζεύγος του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Παράλληλα κινητικότητα παρατηρείται στις τάξεις των φιλοβασιλικών και μιας σημαντικής μερίδας της λαϊκής δεξιάς μετά την είδηση περί μόνιμης εγκατάστασης του πρίγκιπα Νικολάου και της Τατιάνς Μπλάτνικ στην Αθήνα. Πρόσωπα που συνδέονται με το φιλοβασιλικό χώρο, αλλά και στελέχη των πολιτικών σχηματισμών δεξιότερα της ΝΔ θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η ίδρυση ενός νέου φορέα από τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
newpost.gr

hellas-now.com
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah