Αρχίζει η διασπορά προϊόντων της ZTE από τις εγκαταστάσεις της PCT S.A.

19 Μαρ 2014

Μετά τη ΗP και την Huawei και η ZTE ανήγγελλε ότι ξεκινά αύριο το πρωί στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της PCT S.A., την διασπορά προϊόντων της υψηλής τεχνολογίας προς την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, κατά πάσα πιθανότητα παρουσία του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά.
Τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας θα καταπλέουν στις εγκαταστάσεις της PCT S.A με στόχο να μεταφορτώνονται στους εμπορικούς συρμούς, η λειτουργία των οποίων ξεκίνησε πρόσφατα, εμφανίζοντας πληρότητες σε βαθμό που ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ πλέον, όπως έγραψε το TheSeaNation, να εξετάζουν σοβαρά την επίσπευση σχεδιασμών σιδηροδρομικής κάλυψης και των λιμένων του Βόλου, αλλά και της Αλεξανδρούπολης και βέβαια της περαιτέρω ανάπτυξης της σιδηροδρομικής κάλυψης που έχει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Το γεγονός ότι άλλη μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας έρχεται στον Πειραιά, προσδίδει νέα δυναμική στο λιμάνι και βέβαια στην PCT S.A., ενώ καταδεικνύει περίτρανα πλέον τα οφέλη σε χρόνο και χρήμα έναντι των εναλλακτικών διαδρομών του παρελθόντος προς λιμάνια της Β. Ευρώπης.
Να σημειωθεί ότι η έλευση της HP και της Huawei, οδήγησαν σε αύξηση της διακίνησης των εμπορευματοκιβωτίων, γεγονός που έφερε το λιμάνι του Πειραιά στο παγκόσμιο προσκήνιο και βέβαια άλλαξε την σειρά κατατάξεως τόσο στα λιμάνι της Μεσογείου όσο και σε παγκόσμια κλίμακα όπως επίσης έχει παρουσιάσει το TheSeaNation.
Οι ελληνοκινεζικές εμπορικές σχέσεις φαίνεται να βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους και ως αποτέλεσμα της επίσκεψης στο Πεκίνο του Πρωθυπουργού αλλά και των εν συνεχεία δηλώσεων του στο λιμάνι του Πειραιά όπου και είχε προσκαλέσει επίσημα τις κινεζικές εταιρείες αλλά και μεγάλους επενδυτές να τοποθετηθούν στο λιμάνι του Πειραιά.


theseanation.grΔύο ερωτήματα λοιπόν

1. Από πότε η φόρτωση δεκατριών containers με μπανάνες για Θεσσαλονίκη που παρανόμως έγινε από την ΣΕΠ βαφτίζονται  προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ;

2. Ποιός παραχώρησε στην ΣΕΠ τα δικαιώματα του ΟΛΠ  που προβλέπονται από την διμερή σύμβαση ΟΛΠ-ΟΣΕ για την αποκλειστική φορτοεκφόρτωση των συρμών;
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah