Θ. Δρίτσας: Δεν υπάρχει αλλαγή θέσης για ΟΛΠ

28 Μαρ 2015


«Αποκρούει» το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας με δηλώσεις, που έκανε, το απόγευμα του Σαββάτου, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας ο κ. Δρίτσας στο ΑΠΕ υπογράμμισε τα εξής:

«Η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής. Ό,τι δημοσιεύματα υπάρχουν σήμερα αναφορικά με αυτό το θέμα, θα αποσαφηνιστούν αξιόπιστα και έγκαιρα μόνο μετά την επιστροφή της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Κίνα».

Η δήλωση του κ. Δρίτσα έγινε μετά από δημοσιογραφική ερώτηση για τις δηλώσεις, που φέρεται να έχει κάνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων» (για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση του Pireas2day.gr πατήστε εδώ)

«Τα δημοσιεύματα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν μεταβολή της θέσης της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του λιμανιού του ΟΛΠ», υπογράμμισε ο κ. Δρίτσας.

Όπως έχει δηλώσει στο Pireas2day.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) Γιώργος Γεωργακόπουλος την Δευτέρα η Ομοσπονδία θα ζητήσει συναντήσεις με τον κ. Δρίτσα αλλά και τον κ. Δραγασάκη για να αποσαφηνιστούν οι κυβερνητικές προθέσεις

πηγη
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah