«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;

30 Μαΐ 2013

Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Απέφυγα σκόπιμα σε προηγούμενες αναρτήσεις για το περιβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, να πολιτικολογήσω και να δώσω κομματική διάσταση σε ένα θέμα που πρωτίστως απασχολεί όλους μας, μιας και επιχειρεί να φιμώσει την αντίθετη άποψη και να επιβάλει την βάρβαρη «πολιτική ορθότητα» της εποχής.
Όμως, πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ σε αυτό το γαϊτανάκι «υπέρ - κατά αντιρατσιστικού», με τέτοιο τρόπο που συνηγορεί στην «συνωμοσιολογική» άποψη, πως δηλαδή όλη αυτή η φασαρία δεν γίνεται τυχαία, ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΠΟΥ!
Πού; Για να το καταλάβουμε, ας δούμε τι πέτυχε το συγκεκριμένο ζήτημα:
- Η συγκυβέρνηση, που τα βρίσκει μια χαρά (!!!) στα μέτρα, τα χαράτσια, το ξεπούλημα και την εξαθλίωση των πολιτών, ξαφνικά...διαφώνησε! Σε σημείο μάλιστα, να απειλείται (!!!) με κατάρρευση, επειδή δεν θα μπορούμε να λέμε τους...Πακιστανούς λαθρομετανάστες!
- Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, βρήκαν ευκαιρία να δυναμιτίσουν το κλίμα με εμπρηστικές δηλώσεις εκ δεξιών κι εξ αριστερών, δείχνοντας πως επιζητούν κι εκείνοι μια τέτοια σύγκρουση: Άλλωστε, έχω γράψει παλιότερα τι σκηνικό στήνουν στην Ελλάδα, κατόπιν εντολών των ΚΟΙΝΩΝ αφεντικών τους!
- Τα παπαγαλάκια στα Μμε, άλλο που δεν ήθελαν να «ξεκατινιάσουν» το θέμα, προβάλοντας είτε φανατικούς λαθρολάγνους είτε μαχαιροβγάλτες που δέρνουν αλλοδαπούς: Σα να μας λένε, συνηθίστε σε αυτή την εικόνα για την Ελλάδα...του μέλλοντος!
- Το σημαντικότερο: Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ πλέον και επίσημα, ποινικοποιείται!
Μήπως κάποιοι έπαιξαν το ρόλο τους κι έβαλαν το χεράκι τους για να γίνει αυτό;;;
Όχι, δεν εννοούμε τους Συριζαίους! Εκείνοι, παραμένουν πιστοί στον ανθελληνισμό τους και περίμεναν ΧΡΟΝΙΑ μια τέτοια μεγάλη ευκαιρία για να χαρακτηρίσουν τους Έλληνες συλλήβδην ως ρατσιστές, φασίστες και ακραίους!
Η ευκαιρία αυτή λοιπόν τους δόθηκε, με την ύπαρξη χιτλερομουσολινικού κόμματος στη βουλή! Προκειμένου, τάχα, «να μην απειλείται η δημοκρατία» από τους «αντισυστημικούς» (γελάνε και τα τσιμέντα!) φίλους του Θέμου Αναστασιάδη και της Ντόρας Μητσοτάκη, ρίχνουν στον Καιάδα όλους τους Έλληνες, για χάρη του...Καιάδα!
Αυτός ήταν ο στόχος του εν λόγω κόμματος: Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΘΕ ΥΓΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!
Γι' αυτό και το σύστημα δημιούργησε δύο πόλους (τους υστερικούς σταλινιστές και τους νοσταλγούς των S - S), προκειμένου ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ τον λαουτζίκο, που φοβάται και τους μεν και τους δε!
Ο φόβος φυλάει τα έρμα, λέει μια γνωστή παροιμία. Κι εδώ βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της! Διότι, πολύ απλά:
- Φοβισμένος ο λαός, θα δέχεται αδιαμαρτύρητα τα φορομπηχτικά μέτρα και την συνεχιζόμενη ανεργία και εξαθλίωση!
- Φοβισμένος κάθε αγνός Πατριώτης, δεν θα τολμάει να εκφράσει τα πιστεύω του γιατί είτε θα καταλήξει φυλακή, είτε θα του κολλήσουν την ταμπέλα του ναζιστή και φασίστα!
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ! Και μάλλον τα κατάφεραν!
Λέω «μάλλον», διότι υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό το βρωμερό παιχνίδι, που θυμίζει εποχές Ψυχρού Πολέμου: 
- Να απομονώσουμε όλοι μας ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ!
- Να επικεντρωθούμε στα πραγματικά προβλήματα της χώρας, που είναι τεράστια και δεν λύνονται με «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια!
- Να αποφύγουμε τους φανατισμούς που μαθηματικά οδηγούν σε εμφύλιο, προς τέρψην των ξένων και εγχώριων τροφίμων των στοών και «λεσχών»!
Μπορούμε άραγε να τα κάνουμε αυτά; Ή θα πατήσουμε (ξανά!) τη μπανανόφλουδα που μας έριξαν όλοι τους συνεννοημένα...;
 
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah