ΟΛΘ: Κινητοποιήσεις των εργαζομένων κατά της ιδιωτικοποίησης

7 Απρ 2014

Στάση εργασίας και κάθοδος στην Αθήνα


Κινητοποιήσεις είναι η απάντηση των εργαζομένων στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης στην κίνηση του ΤΑΙΠΕΔ να καταθέσει, την ΠαρασκευήΠαρασκευή, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση του Οργανισμού Λιμένα της πόλης (ΟΛΘ).
Ως ημέρα συζήτησης του θέματος ορίστηκε η προσεχής ΤρίτηΤρίτη, στις 5 το απόγευμα, δεν αποκλείεται ωστόσο να μεταφερθεί για τις 11 Απριλίου. Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης προχωρούν τη Δευτέρα σε στάση εργασίας από την έναρξη του ωραρίου μέχρι και τις 11 το πρωί, ενώ την ημέρα συζήτησης θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία και θα κατέβουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Βουλή.
Την Τετάρτη 9 Απριλίου, οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ θα συμμετέχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, επιδιώκοντας μάλιστα η πώληση του ΟΛΘ να είναι το κεντρικό θέμα στην απεργιακή συγκέντρωση στη συμπρωτεύουσα.

πηγη
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah