ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14 Απρ 2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, πιστοί εντολοδόχοι των ξένων μονοπωλιακών ομίλων και των ντόπιων συμφερόντων που τα συνεπικουρούν, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για τις καθολικές κοινωνικές αντιδράσεις, προχώρησαν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση του Μετοχικού Κεφαλαίου του ΟΛΘ.

 Απαξιώνοντας την Οικονομική Επιτροπή  το καθολικό «όχι» στην προωθούμενη πώληση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ, που εισέπραξαν από τους βουλευτές όλων των κομμάτων (και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ προκλητικοί… φωστήρες του Ταμείου θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω πάντων και συμπεριφέρονται προσβλητικά τόσο στους θεσμικούς εκπροσώπους της Βόρειας Ελλάδας, όσο και σε (κάποιους από) αυτούς που τους διόρισαν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

Παράλληλα, είναι απορίας άξιον γιατί συνεχίζουν να εμμένουν στο ξεπούλημα  του ΟΛΘ την ώρα που τα διαθέσιμα αποθεματικά του είναι άνω των 100 εκατ.ευρώ και η ετήσια κερδοφορία του αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ. Γιατί επιλέγουν να πωλήσουν το κερδοφόρο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενώ το ίδιο έχει τη δυνατότητα να  αυτοχρηματοδοτήσει τις επενδύσεις που χρειάζεται για να γίνει σύγχρονο και ανταγωνιστικό;

Η Κυβέρνηση δεν έχει ούτε την πολιτική ούτε την κοινωνική νομιμοποίηση για μια τέτοια απόφαση και αν προχωρήσει θα πράξει ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα.

.Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια, μαζί με τις κοινωνικές δυνάμεις θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα μας και θα ακυρώσουμε τα κυβερνητικά σχέδια για ιδιωτικοποίηση των Λιμανιών, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την απασχόληση με θεσπισμένες εργασιακές σχέσεις που έχει ανάγκη η χώρα μας.

Καλούμε όλους τους φορείς και τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις σε συμμετοχή την Τεταρτη 16-4-2014 και ώρα 12.00 έως 15.00 στην 3ωρη στάση εργασίας που πραγματοποιούμε στην Προβλήτα Α στο εντευκτήριο όπου θα δοθεί και συνέντευξη τύπου. 

Στόχος μας είναι να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις ΦΩΝΕΣ μας ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah