"Τρικυμία" από τις δηλώσεις Μπουτάρη για τον Ο.Λ.Θ.

10 Ιουλ 2014

Ερωτήματα περί της θέσεως του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη αναφορικά με την διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Ο.Λ.Θ., φαίνεται ότι προκάλεσαν δηλώσεις του στο ράδιο Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δήμαρχος φαίνεται να έχει δηλώσει τα ακόλουθα:
«Κανένας στην πόλη δε θέλει πώληση του λιμανιού. Αλλά πλέον τι να πω; Να κάνουμε υποχωρήσεις. Αν είναι η πώληση των μετοχών για το καλό της πόλης, ας γίνει. Αλλά ας μας πουν τι θα πει 'πωλείται το λιμάνι'... Να μάθουμε με τι όρους πωλείται, περί τίνος έχουμε να κάνουμε... Έχουμε ένα λιμάνι το οποίο κοντεύει να καταντήσει μαρίνα.. Φτάνω σ' αυτό το σημείο, να σκέφτομαι και την πώληση. Κάτι πρέπει να γίνει. Κάθε μέρα που περνάει είναι χειρότερα».
Ουσιαστικά ο κ. Μπουτάρης έχει καλέσει το ΤΑΙΠΕΔ να ξεκαθαρίσει τη θέση του τόσο για το λιμάνι όσο και για άλλα ακίνητα που έχουν περάσει στο έλεγχο του, ενώ φαίνεται να έχει θέσει και ερωτήματα ως προς την αξιοποίηση προβλητών που ανήκουν στο παλιό λιμάνι.
Στις δηλώσεις του πάντως ο κ. Μπουτάρης ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά είναι προσωπικές του απόψεις ενώ σύγχυση φαίνεται να επικρατεί μεταξύ των φορέων που έχουν ταχθεί κατά των ιδιωτικοποιήσεων και υπέρ των παραχωρήσεων την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι στο λιμάνι με ανακοινώσεις τους κάνουν λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες πώλησης του λιμανιού.
Πέραν των τοπικών σωματείων των λιμενεργατών και η ΟΜΥΛΕ με ανακοίνωση της επιτίθεται στο ΤΑΙΠΕΔ και την κυβέρνηση για την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

πηγη
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια.
Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Για τα άρθρα των συγγραφέων,ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο.

 
Copyright © 2015 ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah